Monika Beňová prosí médiá
04 | 04 | 2024 I Ivan Brožík

Mnohé naše médiá a ich "novionári" sa neštítia ničoho. Mediálny mág Fedor Flašík je v nedobrom stave v nemocnici. V tejto súvislosti adresovala cez sociálnu sieť jeho bývalá manželka Monika Beňová prosbu či skôr veľmi slušnú žiadosť aj tým médiám, ktoré si vravia "seriózne".

"Dobrý deň, chcela by som sa týmto obrátiť na zástupcov médií." Píše Monika Beňová.

Nie je to etické

"Moj bývalý manžel je hospitalizovaný a ja aj moja rodina mu prajeme veľa síl a uzdravenie." Pokračuje celkom ľudsky europoslankyňa.

"Považujem však za krajne neetické, že sa obraciate na mňa so žiadosťami o informácie. Fedor aj ja máme svoje rodiny a svojich partnerov. Máme spolu dobré vzťahy, ale každý už roky žijeme svoje osobné životy. Preto považujem za netaktné, aby ste odomňa očakávali akékoľvek informácie. Je to veľmi citlivé voči jeho rodine a osobnému životu a rovnako tak voči jeho partnerke.

Poprosím teda média o rešpektovanie tejto situácie. Ďakujem." Končí svoju prosbu Monika Beňová a dodáva, že "rovnako sa týmto chcem poďakovať lekárom a zdravotnému personálu, ktorí robia maximum".

Pozn. red. HD

Od nás z HD želáme úspech v boji proti chorobe každému nášmu občanovi, prajeme uzdravenie všetkým chorým, bez ohľadu na ich spoločenský status.

Poslankyne PS zas raz mysleli a - nedomysleli
Keď "myslia" poslankyne Progresívneho Slovenska, zväčša tejto ich činnosti chýba koncovka - domyslenie. Najnovšie v podobe legislatívneho návrhu, ktorý má na prvé čítanie iba demokratickú fasádu inak tvrdej Biľakovskej cenzúry, strelili do čierneho... Čítať ďalej
04 | 04 | 2024 | Ivan Brožík

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik