Hlas ľudu: Máte pravdu, súdružka Vašáryová!
14 | 04 | 2024 I Mária Škultétyová

Áno, história sa opakuje. Len to treba trošku upresniť. Vracia sa nám totalita. Jedna strana, jeden názor, jeden Mončičák.  Veď to poznáte, moja!   Kto nejde s nami, je proti nám. Tomu treba naložiť ako svini do válova. Lebo čo iné si tie svine zaslúžia? Že, pantáta?

A čo tak zavrieť ich za podvracanie štátu? Internovať do Ruska? Aj to by šlo. Chcú Putina? Nech majú Putina! A ten zlosyn Fico nech ide prvý. Nebude nám tu robiť hanbu.

Pravdu máte, moja pekná! História sa naozaj opakuje. Ibaže strany sa nám akosi pomenili a dosť ich aj pribudlo. Ale vedúca sila tej jednej  zostala. Tej správnej, progresívnej. Už ju len do Ústavy ukotviť. Čo poviete? Môže byť? Aleže naveky! Spolu s Tarabovými medveďmi. Zvyšné strany rozpustiť a zakázať. Prvé pôjdu tie, čo voľby vyhrali.

Treba urobiť poriadok s dezolátmi. Fica s podržtaškou do basy a Korčoka na Hrad

Čo? Nepáči sa vám irónia, vaša excelencia?  Veď ste to chceli!  Boli ste na námestí, kričali ste s nimi. Lebo bez vás by to nebolo ono. Ak ma pamäť neklame, ste tuším vyslúžilá herečka, umelkyňa.  Alebo zaslúžilá? Neviem, možno som to poplietla. Ale viem, že robíte pouličné divadlo. Stojíte na tribúnach a kričíte tam, ako vám bolo za socíka zle. A čo? Málo platili? Za dnešnú propagandu dávajú viac? Alebo hráte len tak? Z pasie?

Lenže dohrali ste, moja!

Dohrali ste, baľte kufre!  Vidíte, že už sa to ani Zuzanke v paláci  nepáči. Postavila sa pred národ s výzvou ako cisár pán. Neskoro, ale predsa.  Asi ju k tomu priviedlo  video Erika Kaliňáka. Pozrite si ho. Je tam jeden z vás,  Korčokov volič. Produkt vašej nenávisti, produkt vašich námestí, váš obraz. Aj preto vás už ľudia na Slovensku nemajú radi, excelencia! Aj vy ste rozoštvali túto spoločnosť.

Viem, zle sa to počúva. Irónia je sviňa. Ale skôr, ako odletíte z hniezda, do ktorého ste si nas*ali, vypočujte si ma do konca.

Staviate sa do roly nadľudí

Ostatných ponižujete, sú pre vás nič. Nuly, ktoré sa šplhajú hore užiť si svojich päť minút slávy. Nevedomí, neschopní urobiť nič dobré. To sú vaše slová. To  vy sa im smejete do očí, vy hovoríte, že po nich nezostane nič. Nič,  len krivo zatlčený klinec. Že ešte trochu zákernosti a pomsty si užijú, ale raz ich z klinca zvesíte a zostane po nich len zmar.

Viem, že tú zákernosť a pomstu ste mysleli ináč, ako som ju pochopila ja.  Ale zákernosť a pomsta, to sú vaše, to nie sú ich zbrane. Oháňate sa nimi, lebo dvakrát po sebe ste prehrali a ide vás z toho šľak trafiť. Ich obrazy na klincoch budú ďalej visieť, aj keď vy to nechcete. Klince po tej vašej  neschopnej vládnej trojici a po krásnej blondínke vytiahnite zo steny. Uložte ich  spolu s obrazmi  do zbierky naivného umenia. Alebo radšej do galérie Bohunky Koklesovej.

Hlas ľudu: Dve ženské odsúdili útok na Erika Kaliňáka - Čaputová a Nicholsonová
Tak pani prezidentka sa nám konečne zobudila. Postavila sa pred národ s výzvou na upokojenie vášní. S nenávisťou po prezidentských voľbách to došlo až tak ďaleko, že ľudia by sa najradšej pozabíjali. Kto volil Pellegriniho, musí niesť následky... Čítať ďalej
13 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik