Hlas ľudu: Je NECHUTNÉ, keď o nechutnosti hovorí KOLÍKOVÁ, je to tak NECHUTNÉ, ako keď VRAH o MORÁLKE káže
12 | 04 | 2024 I Mária Škultétyová

Je nechutné, keď na pokojného Gašpara Kolíková skáče ako besná suka. Je nechutné, keď naňho ziape:  „Neskáčte mi do reči a toto si nechajte na svoju obhajobu pred súdom.“ Je nechutné, keď to hovorí baba, ktorá sa v televíznej Pumpe bavila na účet nebohého Lučanského. Všetkým, čo ju pozývajú do televíznych debát, všetkým sa čudujem! Že účel svätí prostriedky, to sa nehovorí len tak do vetra.

Neviem, čo Kolíkovú strašilo, keď sa v poslednom krátkom videu postavila do úlohy obhajkyne novinárov. Pri všetkej úcte k zavraždenému Jánovi, tentoraz jeho meno nespomenula. Teraz udrela na kresťanské cítenie politikov. „Ostro odsudzujem útoky voči novinárom a novinárkam. Zastrašovanie a šikana novinárok zo strany mužov politikov je nechutná. Toto by žiaden kresťan nerobil,“ povedala.

Obula sa do politikov, ktorí sa vyhrážajú novinárom, ale hlavne ženám, novinárkam. Lebo veď novinári sú strážcami demokracie. Alebo, ak chcete, psami demokracie. Oslobodení z reťaze vyceria zuby a strážia našu   krehkú „demokraciu“. Kto útočí na nich, útočí na ňu. A ja, hlúpa,  som si naivne myslela, že demokraciu nám zlodej  Fico už dávno ukradol.

Ktovie, možno to bol práve on, čo v poslednom čase na plné ústa novinárom povedal niečo ostré. Lebo on si servítku pred ústa nedáva. Neviem, nič také som nezachytila. Iba ak by sa ich dotkli jeho slová, že médiá ide šľak trafiť zato, že ich vláda nepustila do svojej politickej kuchyne. Novinári nemajú z čoho variť a opozícia nemá čo kritizovať.

Ale nie, to je iluzórna predstava, veď vládu možno kritizovať za všetko.  A variť možno aj z vody

Kto chce psa biť, palicu si nájde. Lenže palica má dva konce. Ale čo z toho, keď tribúni pravdy sú nedotknuteľní? Čo po tom, že ťa bijú, a plakať ti nedajú? Čo  po tom, že médiá sa zapredali niektorým  politikom? Čo po tom, že robili  kampaň Simečkovi a Korčokovi?  Čo tam po tom, že útočia na Fica, Pellegriniho, na  ich voličov? A čo koho do toho,  že starý Šimečka a jeho plátok nás všetkých uráža len zato, že sme ich nevolili?  Čo koho do toho, že kydajú na nás špinu za iný názor? A čo už len koho do toho, že šliapu po demokracii?! Že sa nedokážu zmieriť s výsledkami demokratických volieb? To všetko sa smie. To všetko je dovolené. A čo je dovolené bohovi, nie je dovolené volovi. Že, Mária?  Veď to je  také kresťanské, také ľudské!

Mainstreamové médiá a ich novinári nemajú právo hovoriť o demokracii. Nemajú právo,  keď tri a pol roka hrôzovlády čušali a sledovali rozklad demokracie, A Kolíková má  najmenšie právo hovoriť o nej, keď ju sama zabíjala.

Nechcem sa ťa veľmi dotknúť, Mária!  Neviem, čo máš s kresťanstvom spoločné, či vôbec poznáš Desatoro, ale tvoje správanie sa s ním nezlučuje. Ono sa dokonca nezlučuje ani s etickými zásadami slušného človeka.  Kde bola tvoja spravodlivosť, kde bola obrana žien, keď si sa nepostavila na stranu lynčovanej ministerky Šimkovičovej a policajtky Santusovej? Tak vieš čo? Radšej drž jazyk za zubami a nemoralizuj. Od teba je to také nechutné, ako keď vrah o morálke káže.

Hlas ľudu: Dejú sa veci, svet je celý naopak
Veru sa dejú. Čítam, že kým na Dannyho Kollára je vydaný trojnásobný zatykač, akýsi Michal Sabo za rovnaký skutok, za hajlovanie, sedí spolu s odborníčkou na extrémizmus Irenou Biháriovou ako poslanec PS v parlamente. Pýtam sa, či sa to smie.... Čítať ďalej
11 | 04 | 2024 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik