Obaja spravili to isté gesto. Kollár je extrémista, Sabo sedí v parlamente (VIDEO)
09 | 04 | 2024 I Eka Balaskova

Médiá bývalého hlavného prúdu sú z neho „na prášky“. Dosahuje sledovanosť, o akej sa im od istého času ani len nesníva a to sa neodpúšťa. On sám hovorí, že za svojou minulosťou si stojí, lebo každý prechádza určitým vývojom a veci, ktoré sme robili pred rokmi, by sme dnes už nezopakovali. A médiá bývalého mainstreamu mu svojim honom na čarodejnice, teda honom na Daniela Bombica vybudovali veľmi silnú scénu.

Kollár roky žije v Londýne, kde čaká na odložený extradičný súd. Zaujal hlavne pred voľbami, ako parlamentnými, tak prezidentskými, aj svojimi hosťami, ale aj otvorenými názormi. Pred prezidentskými voľbami na neho vytiahol denník SME video, za ktoré berie plnú zodpovednosť. Prináša však foto poslanca NR SR Michala Saba (PS). Ten s rovnakými gestami nemá najmenší problém, kým  Kollára bývalý mainstream „roznosil na kopytách“. Kollár však hovorí, že príde deň, kedy sa so Sabom, či Irenou Biháriovou stretne za okrúhlym stolom. Ešte pred tým by však podľa neho mal zasadať patričný výbor NR SR.

Mýtus o skrývajúcom sa extrémistovi

Kollár žije vo Veľkej Británii 20 rokov. Zo Slovenska sú na neho vydané tri zatykače. S Britskou políciou a justíciou spolupracuje, napriek tomu je na Slovensku prezentovaný, ako „ten, kto sa v londýnskej pivnici skrýva pred spravodlivosťou“. Neskrýva – pre neschopnosť slovenských úradov doložiť všetky potrebné dokumenty britská strana nemôže o jeho vydaní rozhodnúť.

Gašpar ironicky: Za všetko môže Fico, Smer je aj za moskovským útokom (VIDEO)
Bývalý policajný prezident a súčasný poslanec NR SR Tibor Gašpar (Smer-SSD) nechápe, že opozícia je schopná v mene svojich politických cieľov hovoriť o hrozbe teroristických útokov, ako o marketingovom ťahu pred druhým kolom prezidentských volieb.... Čítať ďalej
27 | 03 | 2024 | Eka Balaskova

Šliape po „kurích okách“

Mnohí ho zaregistrovali pred parlamentnými voľbami. V ním vysielaných besedách sa objavili Robert Fico, Tibor Gašpar, v Londýne ho navštívil aj Andrej Danko a verejne sa prihlásil k voľbe Smeru-SSD. Pred prezidentskými voľbami médiá „odpadávali“ z toho, že si minister vnútra dovolil objaviť sa v jeho online vysielaní v besede, ktoré vedie Judita Laššáková.

Dvojaký meter

Kollár „má v zuboch“ hlavne červené denníčky. Jeden z nich – denník Sme pár dní pred druhým kolom prezidentskej kampane zverejnil video z privátnej párty, na ktorom Kollár hajluje. On sám toto video okomentoval deň po voľbách. Vytiahol však ťažký kaliber – foto poslanca PS Michala Saba so zdvihnutou pravicou. Druhá ruka znázorňovala typické fúziky.

Nebola to mladícka nerozvážnosť

„Mladícka nerozvážnosť? Pri plnom vedomí, žiadna mladícka nerozvážnosť. Kto to povedal, ja? Nikdy som to nepovedal, ja sa nebudem ospravedlňovať nikomu, lebo nemám za čo. Ja sa ospravedlním keď pôjdeme do verejnej debaty ja a Michal Sabo a prejdeme sem,“povedal vo videu Danny reagujúc na fotku, kde Sabo nebol sám.

Raši a Eštok: Budujeme silný štát. Ministerstvá spájajú sily
Ministerstvo investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR (MIRRI SR) spája sily s ministerstvom vnútra. Takmer 60 miliónov eur z nových eurofondov tentoraz putuje pre záchranné zložky, na posilnenie intervenčných kapacít a infraštruktúry na... Čítať ďalej
08 | 04 | 2024 | Ivan Mihale

Ľudskoprávna aktivistka a poslankyňa

„Takže, pani Bihariová, ak ste toto vy s Michalom Sabom, tak ja sa pýtam, pani Bihariová, vy, odborníčka na extrémizmus, kedy bude zasadať výbor v NR SR a budete odvolávať tohto Michala Saba za jeho hajlovanie a za jeho Adolf Hitler fúziky? Danny Kollar tu hajloval na Markíze, toto je problém? A poslanec NR SR za Progresívne Slovensko, kamarát Ireny Biháriovej, Michal Sabo, že hajluje, to je v porádečku?,“ pýta sa Kollár.

Vždy s otvorenými kartami

„Keď si jedného dňa sadneme za okrúhly stôl a budeme ľudí súdiť za hajlovanie a ja sa vzdám a môžete mi dať 20 rokov v base. Ale pôjde tam so mnou aj Sabo. Pôjdu tam všetci čo hajlovali. Buď všetci, alebo nikto, budeme mať rovnaký meter,“uzavrel „kráľ slovenského Telegramu“, ako o sebe Danny Kollár vyhlasuje.

Screenshot z YouTube

Je to on? Nie je to on?

Ťažko povedať, či je na fotografii skutočne poslanec Michal Sabo. Redakcia portálu Dnes24.sk sa ho na to opýtala na jeho kontaktnom poslaneckom maili. Zaujímalo ich tiež, ak je to on, za akých okolností a za akým účelom fotka vznikla. Poslanec však zatiaľ nereagoval.

Zdroj: Dnes24

Stohlová: PS presadzuje efektívny manažment medveďa, ktorý nebude ohrozovať ľudí
Opozičné hnutie Progresívne Slovensko (PS) presadzuje efektívny manažment medveďa hnedého, ktorý nebude ohrozovať ľudské zdravie. Na júnovú schôdzu predloží návrh legislatívy na posilnenie prevencie. Príkladom je zákaz vnadenia v okolí ľudských... Čítať ďalej
08 | 04 | 2024 | Ivan Mihale/tasr

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik