PREBERME SA! PRIESKUM od agentúry, ktorá presne trafila výsledky 1. kola
03 | 04 | 2024 I Diana Zaťková

Kto vyhrá prezidentské voľby? Všetky prieskumy pred moratóriom predpovedajú extrémne tesný súboj, teda nevedia momentálne povedať, kto sa v sobotu stane novou hlavou štátu. Až na jednu agentúru, píše portál tvnoviny.sk.  

Analytici aj posledné zverejnené prieskumy hovoria o tesnom súboji, aký si naša história nepamätá. Túto premisu však narúša nová agentúra SCIO, ktorá vznikla len pred pár mesiacmi.

Agentúra, ktorú zakladal bývalý politik Martin Klus, sa totiž, ako pred prvým kolom, líši svojimi výsledky aj pred tým druhým. Ako jediná predpovedala výrazné víťazstvo Korčoka, keď jeho volebný výsledok trafila takmer na desatinu percenta presne. Podobne odhadla percentá aj pri Petrovi Pellegrinimu a Štefanovi Harabinovi.

Jasný favorit - Korčok

Ani teraz nepredpovedá tesný súboj. Podľa posledného prieskumu, ktorý urobila agentúra pre Hospodárske noviny, ukázala prstom na jasného favorita, ktorým je Ivan Korčok.

Podľa ich dát by mal bývalý minister zahraničných vecí zvíťaziť o päť percent, teda pomerom 55 ku 45.

Sympatizanti Petra Pellegriniho, voliči Hlasu, Smeru, SNS a všetci, ktorí si nechcú nechať uniesť Slovensko progresívnym liberalizmom preto nesmú podceniť situáciu! Ivan Korčok zvíťazí iba vtedy, ak vy nepôjdete v sobotu 6. apríla k urnám.

NAŽIVO: Spoločné vyhlásenie po koaličnej rade
Sledujte práve teraz živé vysielanie spoločného vyhlásenia po koaličnej rade Čítať ďalej
03 | 04 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik