Brazílsky Nostradamus nám chystá na tento rok poriadnu dávku prekvapení
30 | 03 | 2024 I Dušan Janek

Brazílsky parapsychológ Athos Salomé by sa mohol živiť ako model. No venuje sa predpovediam budúcnosti a triafa sa dosť presne. Tento fenomén, označovaný aj za „brazílskeho Nostradama“ správne predpovedal už v roku 2012 celosvetovú pandémiu koronavírusu. A to na rok 2020. Takisto predpovedal aj smrť kráľovnej Alžbety II. A znova sa trafil presne do letopočtu. Upozorňuje, že príroda je mocná a netreba proti nej bojovať

Charizmatický 37-ročný muž z brazílskeho mesta Divinopolis má vraj schopnosť vidieť budúcnosť. Ak je to pravda, tak sa nemáme na čo tešiť. Tento rok nás totiž podľa jeho predpovedí bude trápiť množstvo erupcií, zemetrasení i záplav.

Svoju schopnosť označuje ako „dar od Boha“

Salome tvrdí, že svoje nadprirodzené schopnosti získal od Boha. Prehlásil, že podľa neho boli všetci ľudia stvorení k jeho obrazu, čo z nás vraj činí polobohov.

„Myslím, že som bol vyvolený, aby som pomáhal ľuďom na tomto svete. Dostal som prorocký dar,“ vyjadril sa brazílsky Nostradamus. „Moje schopnosti boli vedecky dokázané. Pred niekoľkými mesiacmi boli moje predpovede analyzované a ukázalo sa, že nepoužívam žiadne triky. Už v dvanástich rokoch som si uvedomil, že som iný ako ostatní, mám zvýšenú citlivosť vnímať a zdieľať udalosti, ktoré nemám pod kontrolou. Niekedy som o sebe pochyboval a myslel si, že veci, ktoré som predpovedal, sa skutočne nestanú, ale krátko nato sa zhmotnili,“ uvádza tajomne prorok.  

Niektoré z proroctiev Salomeho sa už stali skutočnosťou

Vedel vopred o smrti kráľovnej Alžbety II., prevode vlastníctva Twitteru na Elona Muska, pandémii koronavírusu a udalostiach na Ukrajine. Vo svojich najnovších zjaveniach varuje pred zemetrasením a povodňami v nasledujúcich mesiacoch. O nové zjavenia sa podelil s denníkom Daily Star. Veštec ale naznačuje, že existuje spôsob, ako túto cestu skazy zmeniť a prežiť.

Len žiadna panika

Brazílsky Nostradamus zdôrazňuje, že jeho vízie nemajú za ciel šíriť paniku. Snaží sa iba ľudí varovať, pretože mnoho jeho predpovedí sa už vyplnilo. Dodáva, že jeho slová nie sú „vytesané do kameňa“. Chce tým naznačiť, že vždy je nejaká šanca katastrofu zvrátiť. Navzdory predpovediam o smrti a skaze v celosvetovom meradle verí, že je možné podniknúť nejaké kroky a zachrániť situáciu.

„Nesnažím sa v spoločnosti vyvolávať strach. Dúfam, že sa predpovedané negatívne udalosti nenaplnia. Moje varovania nás majú motivovať k tomu, aby sme sa spojili a uprednostnili náš blahobyt,“ prehlasuje optimisticky Salome a dodáva: „Chcem tiež zdôrazniť význam plánovania politiky, budovania infraštruktúry a zvyšovania globálneho povedomia. Vďaka správe vecí verejných a spolupráci občanov môžeme týmto problémom úplne zabrániť,“ dodáva.

Upozorňuje však, že príroda je mocná a netreba proti nej bojovať

Podľa veštca môžeme očakávať zvýšenú vulkanickú a seizmickú aktivitu. Zóna tzv. Ohnivého kruhu obklopuje Tichý oceán, indonézsky ostrov Jávu a pobrežní pás ťahajúci sa od severnej Kalifornie v USA po južnú Britskú Kolumbiu v Kanade. Tieto oblasti budú podľa jeho predpovedí čeliť neúprosným prírodným silám. Salome rovnako veští nárast veľmi silných hurikánov a cyklónov v juhovýchodnej Ázii, vrátane Filipín a Thajska.

Búrky a povodne

Veštec identifikuje oblasti s vysokým rizikom búrok. Ohrozený je Mexický záliv a Florida v USA. Zdôrazňuje, že je dôležité byť dobre pripravený a nepodceniť silu prírody. Ďalej varuje pred nepriaznivou budúcnosťou, ktorá by mohla postihnúť holandský Amsterdam, americký New York a japonské Tokio. Tieto oblasti sa majú podľa neho pripraviť na zatopenie vodou. Navzdory utrpeniu, ktoré postihuje Izrael a Pásmo Gazy, sa aspoň zdá, že prírodné katastrofy ich nepostihnú.

Kráľ Karol III. nie je jediný, kto má problém! Napĺňa sa proroctvo?
Britskému kráľovi Karolovi III. nedávno diagnostikovali rakovinu. Kráľ sa zároveň začal podrobovať liečbe. Stane sa veštcova vidina kvôli panovníkovej chorobe skutočnosťou?Jedna z jeho predpovedí na tento rok totiž hovorila o abdikácii kráľa... Čítať ďalej
22 | 03 | 2024 | Dušan Janek

Space race/Nová vesmírna rasa

V súvislosti s vesmírom naznačuje Salomé, že tento rok bude rokom transformácie. Verí, že tohto roku ľudia konečne dosiahnu kontakt s mimozemšťanmi. Akokoľvek, tvrdí, že nemôžeme očakávať to, čo je možné zhliadnuť v sci-fi filmoch či dokumentoch. Žiadna tradičná predstava o lietajúcich tanieroch sa realizovať nebude.

Komunikácia s mimozemskou civilizáciou sa nadviaže dekódovaním signálov prostredníctvom sietí a teleskopov. No vyzerá to tak, že iba takto sa kontakt s mimozemskou civilizáciou neskončí a bude sa vyvíjať i ďalej.

Na Zem však môže dopadnúť asteroid obsahujúci vzácne nerastné bohatstvo. Jeho, našťastie, bezpečný dopad však bude zatienený bojom medzi Ruskom a Čínou, ktoré oň prejavia záujem a boj sa môže nečakane zvrhnúť v globálny konflikt.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik