KEĎ UŽ KORČOK PODVÁDZA, TAK RIADNE A NA HULVÁTA ! (VIDEO)
24 | 03 | 2024 I Eka Balaskova

Korčok porušil moratórium! Ivan Korčok sa na obálke, ale aj na niekoľkých stranách časopisu .týždeň objavil ešte vo štvrtok  ráno, teda v deň, kedy už platilo volebné moratórium pred prvým kolom prezidentských volieb. Je to o to vážnejšie, že práve Ivanovi Korčokovi sa nedávno nepáčilo, že vidí Petra Pellegriniho v tlači, ktorú dostávali ľudia do schránok. Na skutočnosť upozornil na Facebooku vo videu poslanec NR SR Ján Mažgút (Smer-SSD). Ide podať preto podnet na ústrednú volebnú komisiu.

Piatok, 22. marca predpoludním, supermarket a regál s tlačovinami. Pri ňom si čosi vyberá poslanec Ján Mažgút. Toho zaujalo vydanie časopisu .týždeň (áno, „ten“ .týždeň, v ktorom pôsobí aj Štefan Hríb, či Eugen Korda). Vydanie aktuálneho čísla vyšlo 20. marca a do distribúcie sa dostalo 21. marca, teda v deň, kedy sa moratórium začalo.

.týždeň

„Ja som si to overoval u panej pri okienku a je to reálne dnes doručené. Tak si to poďme pozrieť, ako sa promujú vybraní prezidentskí kandidáti. Upozorňujem, že počas moratória,“ pozýva Mažgút kameru.

Premiér Robert Fico odvolil potichu, bez médií (FOTO)
Premiér Robert Fico (Smer-SD) v sobotu odvolil v Bratislave. Oznámil to na sociálnej sieti. "Potichu, bez médií som volil v Bratislave. Volebný akt je do určitej miery súkromná vec každého jedného z nás a ja sa už dlhšie snažím chodiť na voľby bez... Čítať ďalej
23 | 03 | 2024 | Diana Zaťková

Čo strana, to Korčok

„Prelistovali sme asi polovicu časopisu, kde je promovaný jeden jediný kandidát,“ konštatuje Mažgút s tým, že nikde pod fotkami nie je uvedené, kto je dodávateľ, kto to platí. Podajú preto podnet na ústrednú volebnú komisiu.

„Pretože toto je evidentné porušenie moratória pred prvým kolom prezidentských volieb,“ konštatuje Mažgút.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť.