Hlas ľudu: KTO je väčšia ŠPINA, MONČIČÁK alebo TATA Šimečka?
22 | 03 | 2024 I Mária Škultétyová

Aby sme nemuseli filozofovať, povedzme si rovno: špina ako špina. Alebo že z mrcha semena nič dobré nevyrastie. Nepozastavujte sa, prosím, nad špinou v nadpise. Po prečítaní príspevku si možno poviete, že špina je slabé slovo.

Nech je už také či onaké,  ak chceme byť presvedčiví, nemôžeme hovoriť len tak do vetra.

Preto sa radšej pozrime na správanie oboch našich aktérov

Či už otvorí zarastenú hubu jeden alebo druhý, vždy je to rovnaké. Namiesto toho, aby o*ierali záchodovú  misu, o*ierajú Slovensko a slovenský národ.

Starý Šimečka nás už bol nazval malým zbabelým národom, ktorý nikdy nebojoval. Tentoraz hovorí , že našou národnou vlastnosťou je pokrytectvo. Že Fico aj Pellegrini veľmi dobre udržiavajú túto pokryteckú rovinu. No väčší problém vidí ani nie vtom, že nám voličom to neprekáža, ale že práve preto ich volíme. A aby tej špiny nebolo málo, ešte dodáva, že Fico šíri nenávisť, ktorá sa nám páči. No a poznámka, že my koaliční voliči naozaj chceme, aby boli ukrajinské ženy a deti zabíjané, že to je ten problém, že to je tak ako za Hitlera, tá už hovorí za všetko. To už nie sú filozofické úvahy, ale vidiny chorého človeka. A to už si žiada lekárske vyšetrenie a lieky. Lebo takíto ľudia sú nebezpeční nielen pre seba , ale aj pre okolitý svet.

Ak by som sa vo svojej úvahe o chorej mysli starého Šimečku mýlila, lebo mýliť sa je ľudské, tak potom prichádza do úvahy ešte  jedna možnosť.  Že starý Šimečka aj denník N a všetci, čo sa nezmierili s porážkou Mončičáka, zámerne a cieľavedome klamú.

Nie, pán Šimečka, pokrytec ste vy!

Vy robíte presne to, čo na druhých kritizujete. To vy šírite svojimi rečami nenávisť. To vy, čo podporujete posielanie zbraní na Ukrajinu, podporujete  vojnu a zabíjanie. Robíte to vy aj váš nepodarený syn. Pomýlená a chorá je vaša filozofia. Národ vám neverí. Národ verí Ficovi. On nešíri nenávisť, on len pomenúva veci správnym menom. Preto  mu veríme, preto piaty raz vyhral voľby.

Národ vidí všetko

Vidí aj to,  čo robí ten váš MONČIČÁK. To len vy ste zaslepený, vy, TATA Šimečka! Len vy nevidíte, že je to nedouk a nedorastenec, z ktorého ste chceli vyrobiť premiéra. On vybľakuje a šíri nenávisť po námestiach, aby si liečil svoje potupené ego. On počúva a toleruje výkriky, že to by chcelo ďalšieho Kuciaka.  Nie my, to oni  tam námestí prahnú po krvi a zabíjaní. To váš syn  nás ako samozvaný „vyslanec Slovenska“ išiel pošpiniť do Prahy. O pár dní po ňom tam kydala aj prezidentka. Baba, čo nerozumie svojmu národu, ale ten český a Pavla a Havla a neviem koho ešte, nadovšetko miluje. A aby toho nebolo málo, potom nás išiel Miško o*ierať do Bruselu. Len blázon mu uveril keď pred kamerou povedal, že tam  napráva to, čo Fico pokazil, že oroduje za peniažky. Nie, Miško,  my nepapkáme seno, my nie sme sprostí ako ty, my ti neveríme. A vieš prečo? Lebo si Šimečka.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Keby bol komunizmus, Gröhling chodí v montérkach s kýblom lepu a štetkou
ŠAŠKÁRI. Žijú z našich peňazí a vyťahujú sa ako sopeľ na rukáve. A čo pre nás urobili? Nič. Akurát hanbu. Holič, šuster a plagiátor v jednom vydaní robil ministra školstva. Ibaže vyučovanie z domu stálo za prd makový. Cigániková s drevárskou... Čítať ďalej
20 | 03 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik