Janka Krescanko Dibáková to balí. Každý má jej majstrovstiev sveta v skoku do reči plné zuby
07 | 03 | 2024 I Dušan Janek

„Dnes reláciu Na hrane TV JOJ neuvidíte,“ informuje vo svojom statuse Makepeacová mainstreamových relácií Na hrane a Analýzy na hrane, Janka Krescanko Dibáková. Bum! Majsterka sveta bunjee-jumping skokov do reči asi skočila príliš hlboko a rozbila si... ústa. Tvrdí však, že sa „portfólio koaličných zástupcov v jej relácii dramaticky zúžilo“. Kto by chodil do relácie, kde stále nahráva loptu „neviem“ redaktorka iba proliberálnej opozícii. Škoda reči, slov i nervov.

Krescanko-Dibáková v príspevku na sociálnej sieti vysvetľuje: “Budem ešte otvorenejšia – istý politik istej strany mi včera otvorene povedal “nebudeme k Vám chodiť, lebo u Vás politicky nič nezarobíme”…”

“Už celé týždne je neuveriteľne náročné vyskladať zostavu hostí tak, aby sme vôbec vedeli vysielať. Dezinfoscéna politikom ponúka široké možnosti bez nepríjemných otázok. Reláciu sme nevysielali iba vtedy, keď hosťa J. Naďa odviezla z ministerstva sanitka a nebolo možné zabezpečiť náhradu. Dnes sme v situácii, že okrem politickej nevôle prísť tu máme politikov, ktorí nechcú byť konfrontovaní s maslom iných – témami ako zahraničnopolitická izolácia či frontálny útok na Ústavný súd. A aj objektívne, sú na dovolenkách mimo republiky alebo sa pre zdravotný problém ospravedlnili – ako dnešný plánovaný hosť.”

„Dezinfoscéna“ podľa Dibákovej ponúka politikom široké možnosti bez nepríjemných otázok

V tomto má Krescanko Dibáková pravdu. Samotná je totiž jednou z aristokratiek šíriacich dezinformácie a hoaxy už dlhé roky. Je to k zúfalstvu. Čím sa teraz bude kŕmiť táto zrelá žabka, ktorá tak rada kvákala ostatným, keď to bolo najmenej vhodné? Pustí sa do moderovania relácií ako Dámsky klub? Nuž, čo sme si navarili, to si aj zjeme. Krescanko – Dibáková varila dlho a popálila sa. Teraz jej na háčik nebude skákať nikto. Iba ak by si zavolala do relácie poslancov opozície a navzájom by si hmkali a pochlebovali.

„Sme v situácii, že okrem politickej nevôle prísť, tu máme politikov, ktorí nechcú byť konfrontovaní s maslom iných - témami ako zahraničnopolitická izolácia či frontálny útok na Ústavný súd. A aj objektívne, sú na dovolenkách mimo republiky alebo sa pre zdravotný problém ospravedlnili - ako dnešný plánovaný hosť,“ melie pántom dokola renomovaná „žurnalistka“. Opakovaný vtip však už nie je vtip. A plač nad rozliatym mliekom nikoho nezaujíma.

Prosím, prosím, dajte mi niekoho, komu by som liezla na nervy!

„Ak by nebol jeden z mála ochotných, dokázali by sme nájsť náhradu. Nesťažujem sa. Len upozorňujem, že smerujeme do situácie, ktorá je dlhodobo neudržateľná, kedy inštitút prázdneho kresla použijeme, ale nebudeme ho môcť použiť 5 alebo 10krát,“ avizuje moderátorka relácie, ktorá to má zrejme spočítané.

„Áno, komerčná televízia nemusí mať diskusnú reláciu, ktorá má s hosťami problém v každom volebnom období. Nemusíme diskutovať vôbec, len sledovať videá politikov a spindoctorov na sociálnych sieťach, hltať reči len tých svojich a nevystavovať politikov konfrontáciám - a voličov stretom s pravdou o tých “ich”,“ narieka si Krescanko Dibáková.  

„Budem sa riadiť sparťanským heslom „so štítom alebo na štíte!“ hrdo prehlasuje moderátorka.

Nuž, keď bude stále niekoho urážať, nahrávať, osočovať alebo mu nedovolí sa ani vyjadriť, tak nebude ani na štíte, ani so štítom. Akurát na ňu všetci na...te. Alebo sa na ňu priamo vy...

Kovačič Hanzelová dočasne KONČÍ! Vysvetlila prečo
Redaktorka Sorosovho denníka SME Kovačič Hanzelová oznámila, že si v politických diskusiách dáva pauzu. Dôvodom sú vraj ataky na jej osobu, ktoré podľa nej prerástli až do fyzických útokov na ulici. Útoky na osobu Zuzany Kovačič Hanzelovej sa v... Čítať ďalej
29 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Sparťanských hrdinských rečí sme počuli už dosť. Pamätáte na Kovačič Hanzelovú? Aj tá sa musela unúvať

Tak zostáva Sparťanka Janka iba s nádejou, že jej zostanú všetci vďační, nestratí priazeň ani tých, ktorých priazeň už stratila a zostane vďačná každému, kto ju bude sledovať. Janka, Sparťanka, či multikulturálna ultraliberalistická Slovenka... Nezostanete ani Na hrane, ani na štíte....

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME