VIDEO: Štefan Harabin prehovoril o dôvodoch svojej kandidatúry na prezidenta Slovenska
06 | 03 | 2024 I Gabriela Fedičová

Kandidát na prezidenta Slovenskej republiky Štefan Harabin hovorí vo videu o dôvodoch svojej kandidatúry na prezidenta Slovenska, o nekompromisnej obhajobe národno-štátnych záujmov našej vlasti doma a v zahraničí aj o potrebe okrem Lipšicovej prokuratúry okamžite zrušiť aj Hrubalov špeciálny súd.

Exminister spravodlivosti SR, bývalý šéf Najvyššieho súdu SR a kandidát na prezidenta SR Štefan Harabin v rozhovore pre metropolitnú televíziu TV Bratislava prezentoval, čo by ako hlava štátu v prípade svojho zvolenia za prezidenta presadzoval a aký štýl politiky by zvolil v prípade spolupráce s vládou, s inými štátmi a medzinárodnými organizáciami.

Prvé kolo voľby prezidenta SR sa na Slovensku uskutoční 23.marca, prípadné druhé kolo o dva týždne neskôr 6.apríla. Doterajšia hlava štátu Zuzana Čaputová končí vo svojej funkcii 15.marca, kedy už bude známe meno nového prezidenta.

Televízia Bratislava oslovila z doteraz známych kandidátov tých, ktorí majú podľa prieskumov najväčšie šance dostať sa do Grassalkovičového paláca. Jedným z nich je človek, ktorý sa uchádzal o túto funkciu už pred 5 rokmi a v prvom kole skončil na treťom mieste s výsledkom 14 celých 34 stotín percenta, čo predstavovalo takmer 308 tisíc hlasov.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik