Sú toho plné siete! Jozef Pročko mal obťažovať bývalú poslankyňu NR SR!
28 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

Romana Tabák je jednou z političiek, ktoré so svojimi fanúšikmi (ale aj odporcami) živo komunikujú cez sociálne siete. Občas tiež dá svojim sledovateľom šancu klásť jej otázky, na ktoré odpovie. A odpovedá aj na tie veľmi nepríjemné. Veď ako inak nazvať otázku na obťažovanie kolegu?

Na sociálnej sieti dostala Tabak otázku, či ju obťažoval Jožo Pročko. Reagovala jednoznačnou odpoveďou. O tom, že zrejme neklame, svedčí starší záznam z rokovacej sály, kde ho konfrontoval Erik Kaliňák. Poslanec Pročko však celú vec odmieta a voči bývalej kolegyni sa na Facebooku vyjadril ... tak pročkovsky. Alebo OĽaNOvsky. Doložil tiež výrok, ktorý má vyvrátiť slová o koaličnej rade.

Šťavnaté stehná

Jedna z otázok, ktoré jej položil fanúšik znela, či je pravda to, že kolega Pročko ju obťažoval.

„Na Bôriku v roku 2021 na parkovisku, keď som išla domov, pýtal sa, ako to mám rada, že určite mám rada sex, že aké mám šťavnaté stehná. Približoval sa ku mne a bol ako zmyslov zbavený, smradľavý, až mi bolo zle. Riešilo sa to aj na Úrade vlády, kde mi povedal, že on je tým známy, že má s tým problém a nie som jediná,“ napísala bývalá poslankyňa.

Romana Tabák

„Nebudem menovať, lebo určite by povedali, že sa to nestalo. Ale v parlamente som o tom hovorila medzi kolegami a vie o tom veľa ľudí. Pročko je jeden narušený človek, čo nemá čo robiť v politike. OĽaNO si ho drží kvôli hlasom a sledovanosti,“ dodala.

Boris Kollár vyšiel s pravdou von: KAJÚCNICI? ALE HO*NO! ZAS**TÍ SMRADI SCHOPNÍ VYMYSLIEŤ ČOKOĽVEK! (VIDEO)
Gejovia, lesby, psychopati i inteligentní. Predseda hnutia Sme rodina a bývalý predseda Národnej rady SR Boris Kollár sa po odchode z funkcie veru nenudí. Rozhovory rozdáva „len taký fukot“. Po návšteve u Filipa Sulíka zasadol aj do hosťovského... Čítať ďalej
27 | 02 | 2024 | Eka Balaskova

Po TikToku koluje video

„Šťavnaté stehná? Je to pravda, že vás Pročko obťažoval?“ opýtal sa jeden z fanúšikov Tabak. Hovoril o videu, ktoré koluje po sociálnej sieti TikTok je na ňom zachytený incident v rokovacej sále parlamentu. Aktérmi sú poslanec Pročko a iný poslanec, ktorý ho konfrontuje s tým, že bol témou koaličnej rady. Pripomenul mu jeho údajné výroky o „šťavnatých stehnách“, ktoré mal mať na adresu Romany Tabák. Pročko reaguje rozčúlene a odíde. Toľko video, ktoré zverejnili aj Topky.

Pročkova reakcia

Podľa poslanca Pročka si Romana Tabak predmetnú otázku položila sama.

„Vraj som sa k nej smradľavý približoval na parkovisku na Bôriku a ako zmyslov zbavený som ju obťažoval,“ konštatuje Pročko s hŕbou smajlíkov.

Priznal „stehná“

„Nie je to pravda, no priznávam sa k jedinej veci. Počas jednej schôdze sme mali jeden z mnohých konfliktov, kedy som reagoval na jej absurdné vyjadrenia a nesúhlasil som s ňou. Povedala mi, že som primitív, ktorý skrachoval a nevie hrať divadlo, tak teraz robím divadlo v parlamente. Priznávam, moja reakcia bola tiež ostrá a povedal som jej, že ona s jej postavou a stehnami tiež radšej mala robiť sumo. Hneď som sa jej však ospravedlnil. Čo Tabak aj priznala,“ dodáva Pročko s tým, že jej nikdy nedával návrhy, ani ju neobťažoval a že by mu to v živote nenapadlo.

Za fingované rasistické útoky dostali „umelci“ mastnú odplatu 
Rasistický útok, ktorý sa nestal, v USA skončil vážnym rosudkom: 150 dní vo väzení. V Českej republike podľa Polície ČR falošne ohlásil rasistickú útok na svoju osobu rómsky spevák Jan Bendig, ktorý bol „trafený múkou“ na odovzdávaní cien Český... Čítať ďalej
26 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Na koaličnej rade sa nič také nepreberalo

Pročko svoje tvrdenia doplnil akousi mini anketou, kde jeho spolustranník konštatuje, že bol na každej koaličnej rade, no nikdy sa ich vzájomný incident nerozoberal. Páni si však neuvedomili, že poslanec z OĽaNO a poslanec zo Smeru nikdy na rovnakej koaličnej rade spolu nesedeli ...

Romana je perlička

Dodal tiež, že s Romanou Tabak nemal ktovie aké vzťahy už v čase, keď pôsobila v OĽaNO a on bol voči jej názorom jedným z najväčších oponentov. Preto ho Romana nikdy nemala v láske a „nenávidí ho až do horúcich pekiel“ preto, že po legendárnom hlasovaní o Robertovi Ficovi a jeho vydaní na stíhanie hlasoval za jej vylúčenie z klubu.

Zdroj: FB JP | Jožo Pročko

„Romana je sama o sebe perlička,“ dodáva Pročko na Facebooku po tom, ako zverejnil pár „zaujímavostí“, či skôr nedokázateľných bulvárnych informácií.

Hlas ľudu: Kaliňák si nenechá s**ť na hlavu, Leška zažaluje
Z vinníka obeť a z obete vinník. Na Slovensku sa to stáva. Médiá spravili zo starého Leška štvanca a z mladého Kaliňáka s kamošmi a kamerou zločinca, ktorý „prepad“ na ulici zdôvodňoval tým, že inak sa k Leškovi dostať nemohol. Podľa mainstreamu... Čítať ďalej
28 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik