Slovenský hokejový reprezentant Adam Ružička má po chlebe. Čiara mu urobila škrt cez rozpočet (VIDEO)
25 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Slovenský hokejista Adam Ružička, ktorý pôsobí v zámorí, si poriadne zavaril.Na instagramovom konte známeho slovenského útočníka Adama Ružičku sa objavilo video, kde v úvode možno uvidieť na stole "bielu čiaru“, pri ktorej je karta. Následne aj samotného Adama. Video bolo k dispozícii iba pár minút, potom ho hokejista náhle zmazal. Jeden z užívateľov ho však nanešťastie zdieľal na sociálnej sieti X (predtým Twitter).

Na tento škandál zareagoval aj americký klub Arizona Coyotes, kde pôsobí ako profesionálny hráč. Najskôr ho zaradili na nepodmienenú „waiver listinu“ a neskôr s ním ukončili zmluvu. Súčasťou klubu Coyotes bol necelý mesiac. Stihol tu odohrať len tri duely bez bodového zisku. Pred prestupom do Arizony hral Ružička v Calgary Flames, v ktorých drese počas tejto sezóny nazbieral tri góly a šesť asistencií v 39 zápasoch.

Nepočítame s ním, znie reajcua SZĽZ

Reakciou na Ružičkovo konanie zo strany Slovenského zväzu ľadového hokeja je zamietnutie jeho účasti na nadchádzajúcich prípravných zápasoch a na účasti na Majstrovstvách sveta v ľadovom hokeji, ktoré sa bude tohto roku konať v Českej republike.

„Slovenský zväz ľadového hokeja odsudzuje správanie Adama Ružičku, ktoré nie je v súlade s hodnotami reprezentanta, a preto s ním v nominácii na prípravné zápasy a májové majstrovstvá sveta nepočítame,“ vyjadrili sa funkcionári SZĽH vo svojom stanovisku.

Adam Ružička reprezentoval Slovensko na Majstrovstvách sveta do 18 a 20 rokov. V mužskom hokejovom družstve Slovenska absolvoval tri zápasy v olympijskej kvalifikácii v lete 2021.

Tabák odkazuje Šatanovi: PREBERTE SA! CHCEME VYJADRENIE
Do štartu majstrovstiev sveta v hokeji v Prahe a Ostrave zostávajú menej ako tri mesiace! Romana Tabák si nezvykne dávať servítku pred ústa a neotáľa s vyjadreniami. Na rozdiel od mnohých našich politikov sa vie ozvať a to poriadne hlasno. Rovnako... Čítať ďalej
17 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik