Hlas ľudu: Pôjde NAKA po Erikovi Kaliňákovi za šikanu novinára Leška?
20 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Viete, aký je rozdiel medzi medveďom hnedým a novinárom? Žiadny. Obidvaja sú chránení. Hrozí im vyhynutie ako mamutom. A my predsa nechceme, aby nejakých Šimečkov, Tódové, či Leškov v budúcnosti vystavovali v múzeu.

Aj starý Leško je chránený

Nie preto, že je dôchodca. Je to novinár, a teda ohrozený a zákonom chránený druh. Navyše je aj komentátorom denníka N. Mladý Kaliňák chránený nie, aj keď je ohrozený. Nie, nebojte sa, smerákom vyhynutie nehrozí. Vďaka Robovi majú pevný korienok a proti nepriateľskej bande sa vedia brániť.

Smerákov ohrozuje nenávisť starého Šimečku a jemu podobných škrabákov z novín a médií. Na Smer bliakajú tiež staré herečky vo výslužbe, ale aj tie, čo sa ako herečky nikdy neukojili. No a z pódií a námestí škriekajú všelijakí paviáni a kaviarenskí povaľači. Jedným slovom, pliaga.

Napriek  tomu mladý Kaliňák chránený nie je. Je to politik zo strany Smer. Tomuto kriminálnemu luhárovi hrozí za zastrašovanie a šikanu novinára Leška popoťahovanie na NAKA.

To zastrašovanie a šikana nie je môj výmysel

Ja by som to tak nehodnotila. Takáto sprostosť sa zrodila v Trubanovej hlave. Možno je to dôsledok letného úpalu a možno sa taký narodil. Takto strašidelne v televíznej debate hodnotil naháňačku starého Leška progresívny trubiroh Truban.  

Keďže viem, o čom hovoril, a videla som aj veľmi vtipné video z „prenasledovania“, na Trubanovi som sa dobre pobavila. Ten človek nie je politik, je to komixová figúra. Nuž a kriminálnym luhárom nazval mladého Kaliňáka  „prenasledovaný“ klamár Leško. Aby som nezabudla. Erik, vďaka za to videjko! Fakt som sa schuti zasmiala!

Čo nám teda povedal v televízore Miško Truban

Keď prišla v debate s ministrom Tomášom reč na to, ako tata Šimečka hanobil slovenský národ, ktorý mu poskytol azyl, Truban sa z obrany pustil do útoku. Tata Šimečka, že je novinár a ten môže všetko, lebo je chránený. A že mladý Kaliňák po ulici naháňal starého Leška a to je šikana a zastrašovanie.

Že to sa nesmie, lebo novinár je chránené zviera. Možno mu naozaj hrozí vyhynutie, ako sa to stalo mamutom, ale je to tak. Je chránený ako šelma medveď hnedý. Preňho neplatia zákony. Môže páchať vlastizradu, hanobiť národ, môže si robiť čokoľvek. 

Hlas ľudu: Do Šimečkovej SIENE TRUBIROHOV pribudol Truban
Tak sa nám rozrastá Sieň slávnych trubirohov PS! Najnovšie sa do nej zaradil aj slovutný pán poslanec Michal Truban. To je bývalý, myslím že v poradí tretí predseda tohto zoskupenia odborníkov, čo sa pri sviečke hľadali. Súčasný podpredseda... Čítať ďalej
19 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Ako medveď. Roztrhá vám ovce? Môže. Zožerie vám včely? Môže. Oberie vám slivky? Môže. Zahryzne vám do nohy? Môže. Behá vám po dvore? Môže. Medveď a novinár môže všetko. Medveďov je veľa a Huliak je len jeden. Je to sranda, ale je to tak.

Ale čo je horšie, politik nemôže ani kuknúť na novinára. Aby mu zle neprišlo. A nedajbože ho ešte naháňať po ulici. To už je zastrašovanie. Príde NAKA, šupne vás do basy a ste v s*ačkách. Kali by o tom vedel svoje. Možno aj synovec bude popoťahovaný za Leška.

Ako to povedal Erik Kaliňák? Kedysi novinári naháňali politikov kvôli klamstvám, teraz musia novinárov naháňať politici. A to je svätá pravda. Novinári klamú, až sa im z huby práši.

Ako to celé vzniklo

Začalo sa to nahrávkami. Prvý, kto vyšiel na verejnosť s informáciou, že nahrávky, ktoré odkrývali zvrátený  Matovičov a Lipšicov systém proti strane Smer, boli zmanipulované, bol Daniel Lipšic.  Povedal, že Smer viedol útoky na prokurátorov na základe zmanipulovanej nahrávky. A čo povie tento bezúhonný muž, je pravda. Preto aj komentátor denníka N Marián Leško v jednom rozhovore nazval Erika Kaliňáka kriminálnym luhárom. Kaliňák si podľa neho zaslúži odsúdenie a mal by sa hanbiť.

Samozrejme, že manipulácia sa zrodila v hlave Daniela Lipšica. V skutočnosti Erik Kaliňák len vyčistil zvuk od zbytočných šumov tak, aby bol zrozumiteľný. Do obsahu nahrávky nijako nezasahoval. Mal o tom dôkaz. S trojstranovým vyjadrením expertov na ulici zastavil Leška, aby ho konfrontoval s jeho bezdôvodným tvrdením a urážkami. Milý Leško, prichytený pri klamstve, pustil do gatí, urobil čelom vzad a zmizol ako smrad za najbližšími dverami.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

OSTRÁ KRAMPLOVÁ: LIBERÁLNI PSYCHOPATI SA NESMÚ SKRÝVAŤ ZA NOVINÁRSKY PREUKAZ!
"LIBERÁLNI PSYCHOPATI SA NESMÚ SKRÝVAŤ ZA NOVINÁRSKY PREUKAZ!" Myslí si Dagmar Kramplová (SNS). Dnes je už podľa Kramplovej absolútne každému zrejmé, že za rozklad spoločnosti na Slovensku sú popri politických mimovládkach v najväčšom rozsahu... Čítať ďalej
18 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik