Hlas ľudu: Lucia, za tento list ministerke Šimkovičovej ti Slováci napľujú do ksichtu
19 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Nicholsonová píše ministerke Šimkovičovej už tretí list. Niežeby do nej bola zaľúbená a ospevovala ju. To nie. Na to má Lucia prezidentku, krásu ktorej nám závidí celá Únia. A hoci Zuzanka na začiatku svojej kariéry anglicky ani ceknúť nevedela, strapatá Nicholsonová si to nevšimla. Už vtedy to bola pre ňu bezchybná bohyňa. Len na Šimkovičovej jej prekáža všetko. Aj to, kde býva, čo si oblieka, aj jej angličtina na úrovni BKM (basic kitchen minimum).

Tento list je plný urážok a nenávisti.

Lebo to je tak. Nie je človek ako človek. Niekto vám vonia, niekto smrdí. Niekoho milujete, niekoho nenávidíte. Ak sa vám niekto protiví svojimi názormi, to nie je človek. Toho treba šikanovať, robiť mu zle. Veď čo po tom, že na strane druhej sa hráme na bojovníkov proti šikane. Však, Lucia?! Faloš je dnes v móde.  A ešte niečo sa nosí. Nenávisť voči ministerke Šimkovičovej. Dokonca niektorí postihnutí zašli až tak ďaleko, že ju prenasledovali  na konferenciu do Abú Zabí. Igorovi nič nesmie ujsť.

Ďuriš Nicholsonová až tak ďaleko nezašla. Ale keď si prečítate tento list, poviete si, že zašla ešte ďalej. Takto ponižovať ľudskú dôstojnosť je hrubé a neľudské. Nedávno som jej za urážky radila, že ak sa vráti na Slovensko, mala by si tvár zakryť širákom s veľkou strechou. Lebo  keď ju ľudia spoznajú, napľujú jej do ksichtu. Aj za tento list si iné ani nezaslúži. Veď posúďte!

Vážená ministerka Šimkovičová,

píšem vám už tretí list. Pre mňa je to jediná možnosť ako vyventilovať zúrivosť nad tým, ako veľmi ste strápnili moju krajinu, keď vás vypustili do Abú Zabí.

Vaše sebavedomie vás napriek angličtine na úrovni BKM (basic kitchen minimum) priviedlo ako vodná nymfa až do zradných vôd medzinárodnej konferencie UNESCO, kde nestačí hviezdiť v značkách. Keby ste tam utopili samu seba, nepísala by som tento list. Vy ste tam však utopili Slovensko. Svetových odborníkov ste zmiatli obsahom aj výslovnosťou náhodných slov, narýchlo uchmatnutých od AI. Alebo od AD (Andreja Danka).

Mali ste byť nositeľkou národnej kultúry, pani ministerka. Namiesto toho ste sa vo svete ministrov kultúry stali symbolom národnej tuposti. Tej slovenskej, žiaľ.

Okrem masového pocitu sprostredkovanej hanby za to, že ste ministerka kultúry, bojujem ja osobne aj s pocitom hanby, že niekto ako vy mohol získať titul PhDr. v odbore liečebná pedagogika. Ako iste viete, voliči nacionalistických a homofóbnych politikov ako ste vy mi v hejtoch, štylizovaných podobne zle ako váš list českému ministrovi, dávajú vyžrať, že nemám ukončené vysokoškolské vzdelanie.

Možno o to viac, že som len „maturantka“, som si nikdy nedovolila ísť reprezentovať svoju krajinu nepripravená.

Abú Zabí vám, ako aj iným slovenským gazelám, ktorých otcovia a manželia perú v emirátoch ukradnuté verejné peniaze, poskytne útočisko, aby ste si za ministerské diéty mohli anonymne zadovážiť ďalšieho ývsantlorenta. Kúpte si aj zmrzlinu a dajte si prosečko. Doma ste spôsobili takú blbú náladu, že v Bratislave ani v Kittsee si veľmi dlho slobodne nelíznete bez toho, aby ste nespustili hromadný aerobik obočí publika. Možno tak u Huliaka v Očovej. Maybe. LĎN

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Nie každý si v dnešnej dobe môže dovoliť platiť za médiá, preto náš obsah nezamykáme. 
Ak Vám to Vaše možnosti dovoľujú, existujú dobré dôvody, prečo podporiť redakciu Hlavného denníka už dnes:

1. nestoja za nami peniaze žiadneho oligarchu, bohatého jednotlivca, politickej strany alebo inštitúcie, ktoré by nám hovorili, čo máme písať;

2. obsah nezamykáme ako väčšina mienkotvorných médií na Slovensku;

3. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu"

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Je to jediná cesta, ako tu môžeme byť. 

ĎAKUJEME

Zuzana Čaputová prehovorila o novele Trestného zákona, šéfa SIS už ona zrejme nevymenuje
Prezidentka Zuzana Čaputová odmieta, že by s Ústavným súdom (ÚS) SR komunikovala o svojom podaní pre novelu Trestného zákona. Podľa svojich slov nemá žiadnu istotu, ako súd rozhodne. Zároveň namieta spochybňovanie ústavných sudcov, hovorí o útoku... Čítať ďalej
18 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik