SNS apeluje na zdravý rozum: Veríme, že hokejoví tréneri nepodľahnú politickému tlaku
17 | 02 | 2024 I Diana Zaťková

Keď bojuje rozum s prozápadnou propagandou! Veríme, že hokejoví tréneri nepodľahnú politickému tlaku a v reprezentácii budeme mať aj reprezentantov z KHL, apeluje SNS na zdravý rozum.

Slovenská národná strana navrhne na parlamentnej úrovni rozšírenie spolupráce o skupiny priateľstva s Ruskou federáciou a Bieloruskom. Veríme, že hokejoví tréneri nepodľahnú politickému tlaku a v reprezentácii budeme mať aj reprezentantov z KHL.

Národná rada Slovenskej republiky v každom volebnom období schvaľuje skupiny priateľstva. Slovenská národná strana chce, aby Národná rada Slovenskej republiky mala dobré vzťahy so všetkými štátmi. Dôležitým predpokladom pochopenia a spolupráce je i vzájomná komunikácia na parlamentnej úrovni.

Tak, ako by nemali byť diskriminovaní športovci pri svojich výkonoch v reprezentácii. Tak ako by nemali byť diskriminovaní umelci, kultúra, by nemali byť ani obmedzované spolupráce na parlamentnej úrovni. 

Veríme, že hokejoví tréneri nepodľahnú politickému tlaku a v reprezentácii budeme mať aj reprezentantov z KHL. Prvým krokom obnovenia v kultúrnej spolupráci realizovala pani ministerka Martina Šimkovičová v mene SNS v rezorte kultúry. 

Tým najvýznamnejším krokom by však malo byť obnovenie skupiny priateľstva tak, ako to bolo i v minulosti. SNS verí, že obnovenie skupiny priateľstva podporia aj naši koaliční partneri Smer - SD a Hlas - SD, znie vyhlásenie SNS.

Tabák odkazuje Šatanovi: PREBERTE SA! CHCEME VYJADRENIE
Do štartu majstrovstiev sveta v hokeji v Prahe a Ostrave zostávajú menej ako tri mesiace! Romana Tabák si nezvykne dávať servítku pred ústa a neotáľa s vyjadreniami. Na rozdiel od mnohých našich politikov sa vie ozvať a to poriadne hlasno. Rovnako... Čítať ďalej
17 | 02 | 2024 | Dušan Janek

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik