Hlas ľudu: Z mrcha semena dobrý Šimečka nevzíde
11 | 02 | 2024 I Mária Škultétyová

Keď počúvam, čo starý Šimečka na nás Slovákov a Ficových voličov nakydal, je mi z toho zle. To je naozaj taký sprostý, že nevie nič o našej histórii? Alebo si prepil aj zvyšky zdravého rozumu, ak niekedy nejaký mal? A možno ponižovanie slovenského národa je ukážkou českej nadradenosti, ktorá u niektorých chorých jedincov ani po rokoch nevyprchala. Nenávidí, uráža  a ponižuje. Lebo čím je hrniec napáchnutý, tým smrdí.

A neplatí to len o starom Šimečkovi, ale aj o malom mončičákovi. Nenávisť, arogancia a zlo priam sršia z jeho ksichtu. Vyskakujú z každého jeho slova. Jablko nepadlo ďaleko od stromu. Zo zaštepenej nenávisti nevzíde a nikdy nemohla vzísť láska.

Čítala som niekoľko vulgárnych komentárov na adresu starého Šimečku.  Hovorili, čo mal tata Šimečka radšej urobiť, než splodiť to, čo chcelo byť naším premiérom. Aj v tomto prípade platí známe, že kto seje vietor, žne búrku. Nedovolila by som si z úcty k životu povedať niečo podobné, ako som čítala. A to aj napriek tomu, že starý Šimečka hovorí rovnakým jazykom. Pomôžem si preto rokmi odpozorovanou múdrosťou našich predkov.

Na rozdiel od starého Šimečku už naši dedovia vedeli, že ak zasejú mrcha semeno, sejba neprinesie  úžitok, ale škodu. Preto na siatie vyberali len zdravé osivo. Ak bolo napadnuté nejakou pliagou, radšej sa ho zbavili.

Starý Šimečka túto múdrosť nepoznal. 

A tak čo zasial, to vzišlo. Splodil len to, čo v ňom bolo. Zlobu a nenávisť k národu, ktorý mu poskytol azyl. Nenávisť ku kultúre, ktorú okrádal pre vlastné obohatenie. Taký človek si nezaslúži úctu, len opovrhnutie.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Hlas ľudu: Žiadny excelentný tribún, ale sorošovský sopliak
Koalícia zla sa blíži k cieľu. Oslobodiť svojich zločincov. Po ceste zvalcovala právo a ani to neskrýva. A potom ešte len začnú kradnúť. Občania, nesmieme ostať ticho! Túto lživú propagandu vysiela svojim verným milovníčka luxusného nábytku a... Čítať ďalej
08 | 02 | 2024 | Mária Škultétyová

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik