Kto platí predvolebné mítingy Korčoka?
08 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Malá časť Slovenska bola v stredu opäť na nohách.  Problémom však je, že tieto protivládne prostesty prerastajú do predvolebnej kampane Ivana Korčoka, a preto sa v strane Smer- SSD legitímne pýtajú, kto platí tieto predvolebné mítingy Korčoka?

“Viete, kto vyhrá prezidentské voľby? Ivan Korčok!” Kričal na proteste liberálov líder PS Šimečka.

Smeru došla trpezlivosť

“Priatelia, žiadne protivládne protesty, ale predvolebná kampaň progresívcov pre ich kandidáta na prezidenta, pána Korčoka. Najprv sa o tom preriekol v politickej diskusii podpredseda PS pán Truban a dnes to už z tribúny kričí aj sám Šimečka," odhaľujú smeráci jasné príklady.

Smer-SSD v príspevku na sociálnej sieti tlmočí verejný podnet štátnej komisii pre prezidentské voľby s otázkou, či organizácia týchto politických mítingov na podporu kandidatúry pána Korčoka je súčasťou jeho nákladov a kde na to vzal peniaze.

“Nesmieme dopustiť, aby si Slovensko zvolilo za hlavu štátu ďalšieho podvodníka, ako bol dnes už neprávoplatne odsúdený Andrej Kiska…” Doplnili v zavere príspevku.

Stane sa korytár Korčok po Čaputovej novým americkým guvernérom štátu Slovensko?
Ivan Korčok (K) si hovorí, že je občiansky kandidát. Občiansky kandidát nemôže byť závislý od politickej moci. Tento stranícky skokan popreskakoval viacero strán, kým v honbe za svojim cieľom zakotvil v priazni progresívnej lúzy. Musí byť pre neho... Čítať ďalej
08 | 02 | 2024 | Ivan Štubňa

.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

Zdieľať tento článok