Hellebrandt z PS: Koľko ľudí ohrozil svojim nezodpovedným správaním sa na verejnosti?!? (VIDEO)
08 | 02 | 2024 I Eka Balaskova

"Ekonomický expert" z pravdovravného Progresívneho Slovenska Tomáš Hellebrandt počas predvolebnej kampane zaujal nie len názorom, že dôchodky slovenských seniorov sú privysoké. Hŕstka jeho verných tiež s obavami sledovala aj jeho zdravotný stav – počas kampane skolaboval priamo počas tlačovej besedy, po ktorej prišla informácia o jeho údajnom pohrebe. Potom však natočil video, ako veselo skáče cez švihadlo, a tým mali byť obavy verejnosti o jeho osobu ututlané. Teraz vyšlo na svetlo sveta, že za jeho kolapsom neboli všetky tie výhovorky na teplo, ale niečo ďaleko vážnejšie, čo Hellebrandt pred verejnosťou tajil - je šíriteľom vážneho infekčného ochorenia.

Keď sa 7. februára Hellebrandt vzdal poslaneckého mandátu, prekvapil mnohých. Potom prišla informácia, že je na neho podané trestné oznámenie kvôli šíreniu nákazlivého ochorenia. O vysvetlenie žiada aj pobúrený predseda vlády. Hellebrandt, ktorý sa pred rokmi v USA oženil so svojim partnerom, už počas predvolebnej kampane skolaboval a videom vysvetlil, že je v poriadku. Toto vysvetľovanie nebude také jednoduché - svojim správaním totiž Hellebrandt ohrozil všetkých, ktorí s ním prichádzali do bližšieho kontaktu...

Blesk z jasného neba

V utorok (7. januára) riaditeľka komunikačného oddelenia PS Alena Kuišová informovala, že poslanec Tomáš Helebrandt sa z osobných dôvodov vzdal svojho poslaneckého mandátu. Na jeho miesto v poslaneckých laviciach má nastúpiť náhradník Richard Dubovický. Kuišová zatajila veľmi vážny dôvod jeho odstúpenia.

PRVÁ LASTOVIČKA Z PS ODLETELA Z NR SR (FOTO)
Poslanec Národnej rady (NR) SR z PS Tomáš Hellebrandt sa vzdal mandátu. V pléne ho nahradí Richard Dubovický. TASR o tom informovala riaditeľka mediálneho oddelenia PS Alena Kuišová. Hellebrandt sa mandátu vzdal k 6. februáru 2024. Urobil tak z... Čítať ďalej
07 | 02 | 2024 | Gabriela Fedičová/TASR

Trestné oznámenie

Nebol by to prvý prípad, kedy sa poslanec vzdá svojho mandátu, tu však ide o veľmi vážťnu príčinu, ktorú ani Kuišová, ani hnutie neoznámili - Pluska priniesla informáciu, že Žilinská nemocnica s poliklinikou na Helebrandta podala na Okresnú prokuratúru v Žiline trestné oznámenie.

Dôvodom má byť šírenie nebezpečnej choroby. Pri zákroku v ich nemocnici neuviedol, že je nositeľom nákazlivého ochorenia. Neskôr sa na to prišlo a zamestnanci nemocnice ostali v strachu. Utajovaním tejto informácie sa mal Hellebrandt dopustiť vážneho ohrozenia života a zdravia iných ľudí.

Kvôli poslancom s covidom sa na jedno hlasovanie parlament balil do igelitu. Tri mesiace sa po ňom pohybuje poslanec s inou nákazlivou chorobou a parlament ...? Nič..?

Predseda vlády žiada vysvetlenie

„Progresívne Slovensko by malo vysvetliť, či vzdanie sa mandátu poslanca NR SR Hellebrandta súvisí s incidentom v nemocnici, pre ktorý na neho nemocnica podala trestné oznámenie,“ uviedol Robert Fico na sociálnej sieti stručný, zato jednoznačný status.

Politik z PS tancuje s manželom svadobný tanec (VIDEO)
Tomáš Hellebrandt o sebe na slovenskej politickej scéne dal vedieť niekoľkokrát. Odišiel z "matovičovho" ministerstva, tvrdí, že dôchodky sú privysoké a tancuje. Nie len na vlastnej svadbe so svojim manželom. Na svoj svadobný tanec upozornil na... Čítať ďalej
25 | 06 | 2023 | Eka Balašková

Sedem rokov ženatý

V rámci predvolebnej kampane sa objavili zábery z videa, kde Hellebrandt tancuje svadobný tanec so svojim partnerom. Manželstvo uzavreli na Floride V júni však hovoril, že zábery sú podvrh, no video na YouTube zavesil pred siedmimi rokmi on sám.

„Zomrel“

Tomáš Hellebrandt začiatkom septembra skolaboval na tlačovke strany pri predstavovaní volebného programu progresívcov. „Potešilo ma, keď s humorom odkázal, že program bol tak dobrý, až z neho odpadol,“ napísal vtedy Šimečka na sociálnej sieti. Do smiechu mu ale nie je teraz. Tento incident takmer okamžite rozvíril úvahy a jeho odpadnutie sa začalo spájať s informáciou, že Hellebrandt bol štyrikrát očkovaný proti koronavírusu. Internetom sa šírili správy o jeho smrti, no tie neskôr vyvrátil videom. Helebrandt už vtedy musel poznať svoju diagnózu, napriek tomu nikoho neupozornil, že je šíriteľom nebezpečného infekčného ochorenia. To je štyri roky po tom, čo tu boli ľudia zatváraní do izolácie kvôli niečomu, čo sa ukázalo, ako silnejšia chrípka, skutočne nezodporvené správania.

Progresívca Hellebrandta pochovali, on však máva do kamery
Predčasné parlamentné voľby, ktoré sa konajú 30. septembra, sú už takpovediac za rohom. Prinášajú so sebou aj nevídaný boj súperiacich strán o voličov. Sme svedkami ostrých slovných potýčok, množstva tlačových správ, ale aj fyzických atakov. No a... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik