Speváčku Koščovú, hviezdu liberálnych protestov napadli!
07 | 02 | 2024 I Dušan Janek

Bývalá víťazka Superstar zostala na svojej prechádzke Košicami nepríjemne prekvapená z vulgárneho chovania neznámeho muža a uvedomila si, akí sú ľudia k sebe zlí. Prejavy ohľaduplnosti sú naozaj čím ďalej, tým zriedkavejšie. Preto odkazuje po tomto nepríjemnom incidente všetkým: „Veď sa už nehnevajme toľko,“ informuje portál azet.sk.

„Práve som si fotila veľmi pekný záber smetného koša v Košiciach. Do tej debny chvíľu predtým narazil jeden pán a keďže som si to vzápätí odfotila, tak na mňa vyletel, že čo si to fotím, že on došiel ku škode a nedal si vysvetliť, že som si to fotila preto, lebo mne to prišlo strašne zlaté. A vôbec to s ním nemalo nič spoločné, iba ma normálne, esteticky zaujala debna v Košiciach,“ povedala prvá víťazka slovenskej talentovej súťaže na svojom instagramovom profile, čo uviedol aj portál Koktejl.sk.

Katka ziapajúcemu chlapovi fotografiu ukázala. Ten ale asi vstal zlou nohou a agresívne sa do ženy oprel, pričom jej vysvetlenie vôbec nepočúval.

Koščová sa vyjadrila, že si kontajner všimla predtým, než do neho hysterik vrazil. „To, že on do neho potom narazil, vôbec nezmenilo môj zámer a s ním to nemalo vôbec nič spoločné,“ dodáva speváčka.

Ako povedala, nedal si vôbec vysvetliť, že jej konanie malo umelecký zámer. Z celej situácie má dojem, že ľudia sú buď extrémne vystresovaní, „našponovaní“, alebo sa skrátka nevedia chovať. Ktovie, či by sa tento chlapík zachoval rovnako, keby chcel snímku urobiť poriadny chlap.

Dá sa predísť násiliu v spoločnosti? Vôbec netreba veľa
Niečo nedobré sa deje so slovenskou spoločnosťou. Nie je tomu tak dávno, čo sa objavil prípad násilia v Hlohovci, nasledoval Poprad a v pondelok ráno aj Šaľa... Ako tomu rozumieť? Neuropsychológ Robert Krause v televízii TA3 hovoril aj o tom, ako... Čítať ďalej
29 | 11 | 2023 | Eka Balaskova

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik