Labutia pieseň pani Zuzany. Ale falošná?
06 | 02 | 2024 I Ivan Mihale

Prezidentka SR Zuzana Čaputová mala pozitívny test na COVID-19. Zrušila preto v nedeľu program svojej pracovnej cesty v USA a dokonca vzhľadom na zdravotný stav prezidentka zároveň ruší aj svoj pracovný program po návrate na Slovensko na najbližšie dni. Predseda SNS a podpredseda parlamentu sa výborne na tejto informácii pobavil.

Tvrdí, že sa vrátila domov s celou delegáciou z USA len preto, že ich tam nik neprijal.

"Včera som sa musel smiať, ako Čaputová dostala covid. No určite! To vymyslel Strižinec len preto, lebo ich tam nikto neprijal. Dopadli ako totálni chudáci,“ povedal posmešne vo svojom krátkom videu Andrej Danko. Reagoval na správu z nedele, kedy prišla správa, že slovenská prezidentka Zuzana Čaputová mala pozitívny test na covid.

„Išli do Spojených štátov na biznis cestu a prídu domov s dlhým nosom. Nech je to ponaučením pre každého, kto si myslí, že keď budeme počúvať Západ, tak si nás budú vážiť,“ vyhlásil prezidentský kandidát Danko pobavene.

ŠPINAVÁ PROPAGANDA festivalu politickej piesne POHODA!
POHODOVÁ PROPAGANDA KAŠČÁKA. Organizátor festivalu Pohoda Michal Kaščák sa celé roky snažil presvedčiť predovšetkým mladých ľudí, že festival Pohoda je apolitický. Všetci však dobre vieme, že z hudobného festivalu sa stalo pódium pre politickú... Čítať ďalej
06 | 02 | 2024 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik