Mimoriadne! Muža, ktorý sa vyhrážal v Žiline nožom zadržali!
19 | 01 | 2024 I Dušan Janek

Žilinskí  policajti zadržali vulgárneho 23-ročného muža, ktorý ohrozoval svoje okolie bodnou zbraňou. V pondelok ráno sa pohyboval po ulici Antona Bernoláka a kričal vulgarizmy.

„Krátko po oznámení, na základe opisu oznamovateľa, podozrivého muža vypátrala a zadržala hliadka pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline v spolupráci s hliadkou Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina – západ na ulici Na bráne,“ povedala policajná hovorkyňa, Gabriela Kremeňová.

23-ročný muž bol už prevezený na políciu a za svoje nebezpečné konanie pyká vo väzení

Muž bol obmedzený na osobnej slobode a prevezený na príslušné policajné oddelenie. Poverený príslušník Policajného zboru podal podnet na návrh na vzatie obvineného muža do cely predbežného zadržania. Ďalšie podrobnosti polícia uvedie neskôr. Je podozrenie, že konal pod vplyvom alkoholu. 

FOTO! Polícia hľadá extrémne nebezpečného muža, ktorý chcel žene odrezať hlavu!
Je nebezpečný a agresívny. Bezbranné ženy napadol viackrát, pričom v jednom prípade ho nezastavilo ani dieťa v náručí. Po Petrovi z východného Slovenska bolo ešte v máji 2021 vyhlásené mimoriadne pátranie, ale obyvatelia z obce Kamienka sú vydesení... Čítať ďalej
10 | 01 | 2024 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik