TÍTO ZRADILI VLASTNÝ ŠTÁT! (VIDEO)
18 | 01 | 2024 I Diana Zaťková

PROTISLOVENSKÁ REZOLÚCIA bola v stredu schválená v Europarlamente. Naši kolegovia vyniesli týmto opozičný politický boj na novú úroveň. Očiernili vlastný štát a zmanipulovali Europarlament svojimi zavádzajúcimi informáciami. Skonštatovala to vo svojom príspevku na sociálnej sieti europoslankyňa Katarína Roth Neveďalová.

Podľa Neveďalovej využili, že sa blížia eurovoľby a že každý chce vyzerať ako bojovník pred svojimi voličmi doma, aj keď prevažná väčšina europoslancov ani vlastne nevie, o čom hlasovala, mnoho z nich nikdy na Slovensku ani nebolo. Bohužiaľ, uverili klamstvám a zavádzaniu slovenských opozičných europoslancov.

"A tak máme “krásny” protislovenský dokument, ktorý nás vykresľuje ako kriminálny štát, kde sa vraždia ľudia, kde sú všetci skorumpovaní a ľudia pomaly kempujú na námestiach na protest," približuje znenie dokumentu europoslankyňa.

Europoslanci, Nicholsonová, Hojsík, Wiezik, Lexman, fotokoláž, zdroj: TASR

"Ďakujem teda milí kolegovia, podarilo sa vám veľké divadlo. Som zvedavá, ako s tým mienite naložiť, ak kvôli vašim klamstvám budeme mať problém so získaním eurofondov pre ďalšie obdobie, keď budeme donekonečna vysvetľovať, že na Slovensku žijú normálni ľudia," sarkasticky poznamenala politička.

"Ďakujem kolegovia:

- Vladimír Bilčík

- Lucia Ďuriš Nicholsonová

- Ivan Štefanec

- Peter Pollák

- Martin Hojsík

- Michal Wiezik

- Eugen Jurzyca

- Jozef Mihál,

..že ste zradili vlastný štát."

Viac vo videu:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Šimečka by si mal SYPAŤ POPOL NA HLAVU! Miesto toho...
Líder PS Michal Šimečka vyzval vládnu koalíciu a premiéra Roberta Fica (Smer-SD), aby stiahli novelu Trestného zákona, ktorá mení viaceré trestné sadzby a ráta so zrušením Úradu špeciálnej prokuratúry. Šimečka upozornil na ohrozenie čerpania... Čítať ďalej
17 | 01 | 2024 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik