OPOZÍCIA vidí realitu po svojom, naivita ich priaznivcov im ide poruke
18 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Šimečka sa čím ďalej tým viac spolieha na Matovičovu mafiánsku rétoriku, hrá sa na psychológa, brúsi si patetickú rétoriku. Sulík dáva skôr na amnéziu ľudu. Verí, že kauza Dubaj EXPO vyšumí do prázdna. Majerský sa nezvykne veľmi obhajovať, jeho vyjadrenia nepatrili nikdy medzi tie potentné, stačí, že je súčasťou troch mušketierov. Matovič radšej mlčí. Dokedy?

Ego predsedu progresívcov rastie. Stáva sa z neho liberálny Che Guevara a neváha použiť patetické citáty.  "Ja sa pýtam - čo sa tak ponáhľajú? Prečo tak riskujú? Viete prečo - lebo sú neslobodní, boja sa spravodlivosti, boja sa pokračovania vyšetrovaní, boja sa nových dôkazov. My sme naopak slobodní, a odhodlaní bojovať za spravodlivosť,“ brojí Šimečka junior. Vyštudovaný žurnalista a politológ to skúša na ľudí aj s právom, ale v priamej konfrontácii s odborníkmi na túto disciplínu v televíznych diskusiách zvykne väčšinou sklopiť hlavu. Zabudne na to, čo mu hovorili doma a hrá sa na prefíkanú líšku. Ulica však nie je parlament. V parlamente môže iba krútiť hlavou, tam mu jeho drísty nezožerú.

Richard Sulík si svedomie pred ľuďmi čistí a žehlí. Po tom všetkom vie, čo na ľudí platí a že radi zabúdajú na prešľapy, ak ich k tomu niekto dokope. "Robert Fico je dvojtvárny, je to politik minulosti,“ oháňa sa zelený liberál, ktorý na plagátoch svojej strany proklamoval, že nie je síce fešák, ale hrá fér... Fakt si myslí, že mu na to niekto skočí?

Šimečka masíruje mozgy a nechá si tľapkať po pleciach skúsenými matadormi

„Robert Fico stráca kontrolu a cíti strach. Vidí rastúci odpor verejnosti, odpor EÚ, zmocňuje sa ho panika, že mu jeho plán uniesť právny štát potichu len tak neprejde,“ brojí Michal, ktorý donáša do ním otráveného Europarlamentu, pričom zabúda spomenúť, že jeho argumenty v tejto inštitúcii nejdú do uší kompetentných ako teplé pečivo a trefne definovanému „panoptiku slovenskej politiky“  je ochotných tlieskať zopár znudených jedincov, ktorý sa prišli zúčastniť, aby si zaslúžili poslanecký plat.

Nie je to vtip! Igor Matovič vyzýva PS a SaS, majú šikanovať iné strany
Igor Matovič (bývalé OĽaNO) vyzýva opozičné strany Progresívne Slovensko (PS) a Sloboda a Solidarita (SaS). Je presvedčený, že tieto strany majú mimoriadny problém a zároveň uisťuje, že on pamäť nestráca. Hovorí dokonca o šikane iných strán. VÝZVA... Čítať ďalej
10 | 12 | 2023 | Gabriela Fedičová

Premiér Robert Fico to okomentoval pokojne a s odstupom. "Navštevujú predstaviteľov Európskej komisie, Európskeho parlamentu a vyslovene žiadajú zastavenie európskych fondov pre Slovensko. Klasický koalično-opozičný súboj je jedna vec, druhá vec je spôsobovať škody Slovenskej republike," tvrdí premiér o postupe predstaviteľov opozície. Takto chcú opoziční, s prepáčením za výraz, politici napomáhať tým, za ktorých „bojujú?“ Vyhladovať a potom sa líškať? Stratégia hodná zrelých diplomatov... Matovič II. si však trúfa priveľa. Môže si trieskať hlavu o stenu, lebo prísť o poslanecký plat v europarlamente, za čo ho doma určite nepochválili a lietať na linke Bratislava – Brusel – späť pre neho nie je zlatou žilou. Stačilo mlčať a odkrútiť si svoje. Slováci rýchlo zabúdajú. A takýchto rýchlokvasených politikov na jedno použitie sme tu mali už dosť. Ale na to si Miško nemôže pamätať. To ešte ťahal kačera.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik