Ťažký MATOVIČOV favorit HAMRAN mediálnou hviezdou číslo 1. A národ sa baví
14 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Pred minulými prezidentskými voľbami bola jednou z top tém Štefan Harabín. Dnes, z ničoho nič, sa objavil iný Štefan. Hamran... Bývalý policajný prezident, ktorý by si zaslúžil pelendrekom viac, ako mnoho zločincov. Netvrdiac, že nie je v podstate jedným z nich. Zo dňa na deň vyhlásil, že seriózne zvažuje kandidatúru na post prezidenta.

Obyvateľstvo nevie, či je Hamranova kandidatúra serióznym vyhlásením, čo by momentálnej opozícii nehralo veľmi do karát. Takáto „osobnosť,“ ktorá je mimochodom srdcovým esom Igora Matoviča, pózujúca s mikinou, na ktorej je logo Čurillovcov nie je práve najreprezentatívnejším prvkom. Ponúkajú sa tu výrazy ako „policajný štát,“ čo bolo v podstate za panovania Matoviča realitou. Tomu je však táto alternatíva tak neskutočne pochuti, že bude v ešte väčšej nepriazni liberálov a kádéhákov, ako kedykoľvek predtým.

A čo Korčok?

Korčokovi sa môžu vyhodiť vyrážky, pretože sa vždy nájdu ľudia, ochotní podporiť všetko matovičovské. Takýto extrémistickí slniečkari tak budú robiť naprieky aj kandidátovi liberálov. Ten už teraz dupe ako malé dievča, lebo stále nedostal to čo chce. Vyjadrenie od Petra Pellegriniho. Ivan si asi zvykol v štátoch na iné maniere. Tam je rozmaznaných detičiek na mraky. Alebo, takrečeno, mrte.

Je výsledok myšlienkových pochodov Hamrana založený na niečom racionálnom? Zdravý skeptik bude asi točiť hlavou. Je to dôsledok toho, že si dal na vzburách liberálov prehnane veľa večerného (a silného) predvianočného punču? To nie je nemožné. Veď počas inkvizičných procesov, keď uvoľnil reťaze Čurillovcov si spolu popili dosť. Aby sa im lepšie makalo. Tak si mohol navyknúť, ale stále nie je chlapec na vysoké promile alkoholu v krvi zvyknutý. Čo by mal pravoverný Slovák zvládať... Uvidíme, ako to v skutočnosti veľký chlapec v policajnej uniforme myslí. Nechá na seba čakať, zvedavosť celého Slovenska mu iste povzbudí sebavedomie, vzhľadom na to, že nerozozná zvedavosť od verejného výsmechu. Skôr ako na výsmech je totiž zvyknutý na plač pri policajných výsluchoch.

Ešte väčší blbci, ako sme dúfali
Na Slovensku je možné už asi aj to najnemožnejšie. Šéf progresívcov burcuje svojich mužikov a herečky z pivovarského komína a iných scén ako Lenin svojich veriacich v Smolnom, už len k Bratislavskému Aušpicu prikotviť nejakú tú Auroru a vystreliť... Čítať ďalej
13 | 12 | 2023 | LIH

A čo Pellegrini?

Pokým sa predseda Národnej rady doteraz usmieval, teraz sa môže smiať na celé kolo. A ešte točiť hlavou, čo sa to deje. Vianoce sú čas zázrakov. Ale na takýto predvianočný darček by Peter Pellegrini snáď ani nepomyslel. V otázke médií aký má na danú situáciu názor stručne s úsmevom skonštatoval: „Pán Hamran, ak sa takto rozhodne, tak samozrejme potvrdí to, čo sme si mysleli, tvrdili a hovorili už skôr, že on už vtedy bol viac politik, ako policajt.“ A spoločnosť? Baví sa... Určite aj na policajných vtipoch.

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik