Odpadnete! Robert Kaliňák posiela Veronike Remišovej odkaz! Vaša jasnosť, Veronika I. Múdra
12 | 12 | 2023 I Gabriela Fedičová

Robert Kaliňák, minister obrany posiela exministerke MIRRI odkaz. Z úvodných slov odpadnete. Minister obrany svoj príspevok na sociálnej sieti začína týmito slovami:Vaša jasnosť, Veronika I. Múdra...

REMIŠOVÁ OBJAVILA NOVÚ HROZBU - RADIKALIZOVANÉ MEDVEDE, zdôrazňuje na sociálnej sieti Robert Kaliňák a poslankyni Veronike Remišovej, exministerke MIRRI posiela odkaz.

"Vaša jasnosť, Veronika I. Múdra, ďakujeme za upozornenie. Ak by sa však Vaše obavy náhodou nenaplnili, stále ešte platí, že pri zbraniach je veľký rozdiel či sú určené na civilné, alebo vojenské účely. Je pravda, že moja firma vyrába prvé slovenské sériové guľovnice, ale to, že niečo dokáže strieľať, hneď neznamená, že je to vojenský materiál," vysvetľuje Remišovej minister obrany.

"...to, že chceme zefektívniť a budovať obranný priemysel, nie je žiadne tajomstvo. Koniec koncov, každý, kto sa o túto tému zaujíma, si to vie prečítať aj v programovom vyhlásení vlády. Ak sa chcete dozvedieť o ďalších možných hrozbách, aj zo strany našich operencov, sledujte video," odkazuje Kaliňák Remišovej.

VIDEO:

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik