ŠIMEČKOVI zostali oči pre plač: Pellegriniho odmietnutie NEZVLÁDA
11 | 12 | 2023 I Dušan Janek

Michal Šimečka, „hlava“ progresívcov, nevie odpustiť predsedovi strany HLAS – SD racionálne rozhodnutie a chodí plakať od Bruselu na slovenské námestia. Hrá sa na revolucionára, presviedča deti a kvázi intelektuálov z bratislavskej kaviarne k protestom a boju za pochybnú spravodlivosť.

„Únos demokracie“

Takýmto patetickým označením, či dokonca heslom, vyzýva opozícia na čele s nezrelým politikom Michalom Šimečkom, postrádajúcim akékoľvek znalosti z oblasti práva svoje pochody smrti zdravého rozumu. Podujatia sa budú konať vo všetkých významných mestách Slovenska. Nová garda rádoby politikov kontaktuje ľudí akýmikoľvek dostupnými spôsobmi, aby ich vyštvali do uzimených ulíc. Hovoria o protiústavnosti, kvapnému konaniu, používajú prázdne frázy, trápne gestá a práca v parlamente zatiaľ stojí.

„Dnes vieme potvrdiť, že v utorok o 18:00 sa verejné protesty organizované našimi stranami udejú v Bratislave, Košiciach, Banskej Bystrici, Žiline aj Nitre. Vieme, že sa pripravujú aj ďalšie mestá. Kontaktujú nás stovky ľudí, ktorí sa chcú zapojiť a zabrániť koalícii protiústavne, narýchlo a v tichosti zlikvidovať špeciálnu prokuratúru, znížiť tresty za korupciu a odňať ochranu statočným vyšetrovateľom,“ dušuje sa vo svojom vyhlásení predseda Progresívneho Slovenska.

Šimečka nevie prehltnúť horkú pilulku, darček od Pellegriniho

Predseda liberálov hovoril pred voľbami o tom, že je pripravený stať sa premiérom Slovenska. HLAS-SD mu však tieto plány prekrížil. Tak sa zabáva tým, že chodí nervózne podupávať na večerné ulice a do médií, ktoré ochotne skáču na jeho lacnú návnadu. Je presvedčený, že prijatie zásadných a komplexných zákonov s dramatickými dopadmi na živé kauzy a boj proti korupcii nemôže prebiehať cez skrátené legislatívne konanie, hoci jeho znalosti z oblasti práva možno označiť za úbohé.

Pán Pellegrini sem – pán Pellegrini tam...

Miško osočuje predsedu Hlasu-SD z toho, že celú kampaň zdôrazňoval, že mu záleží na odbornej a celospoločenskej diskusii k témam, ktoré dnes na svojich pochodoch donekonečna omieľa„Pred  voľbami sľuboval, že staré maniere skončia a budú sa riešiť skutočné problémy ľudí, namiesto toho dnes asistuje Robertovi Ficovi v urýchlenej deštrukcii právneho štátu na Slovensku,žaluje Šimečka k uzúfaniu. To, že na Slovensko a Slovákov chodí kydať do Bruselu a že sú mu potreby občanov štátu cudzie ho nezaujíma. Vo svojich predvolebných rečiach dokonca zdôrazňoval potreby mladých, pred seniormi, čo určite nie je prejavom ohľaduplnosti a humánnosti.

Progresívec ŠIMEČKA, bonviván SULÍK a KDH vo SVETLÁCH REFLEKTOROV! Matovič ide svoje...
Opoziční poslanci nezaháľali a pustili sa do protestov. Zúčastnil sa ich i predseda SaS, ktorý toho má na rováši tiež dosť. Akciu si nenechali ujsť ani poslanci a nominanti za KDH. Igor Matovič sa dušoval, že nebude zavadzať. Dá sa mu vôbec... Čítať ďalej
09 | 12 | 2023 | Dušan Janek

Pellegrini, vážne eso v prezidentskej predvolebnej kampani

Šimečkovi určite nenahráva ani fakt, že predseda Národnej rady Slovenskej republiky je o dve hlavy vpred pred jeho vlastným kandidátom na post prezidenta v predvolebných štatistikách. Zdôrazňuje že „ako nádejný prezidentský kandidát pán Pellegrini neustále hovorí o potrebe zjednocovať spoločnosť a kultivovať dialóg. Politické kroky jeho vlastnej strany, od čistky v polícii až po súčasnú likvidáciu špeciálnej prokuratúry sú k tomu v priamom rozpore“.

Liberál Šimečka si neuvedomuje, kto bude miešať kartami a už teraz si nevie predstaviť, že by sa Pellegrini opovážil vyhrať v prezidentských voľbách. To by sa mohol on aj jeho spolusignatári Richard Sulík a Milan Majerský uchodili na slovenských uliciach k ušúpaniu podrážok. Matovič sa nedostavil. Aspoň jedna dobrá správa pre opozíciu. Hoci ho určite museli doma priväzovať reťazami, ako to býva u vlkolakov zvykom.

NEHORÁZNA AROGANCIA! Neboli úspešní vo voľbách, tak ÚTOČIA NA VLASTNÝ ŠTÁT! Máme ich mená
AJ TAKÍTO EUROPOSLANCI ZASTUPUJÚ SLOVENSKO V EP! Slovenskí europoslanci v EP zo strán PS, Demokrati, Jablko, KDH - jednoducho Štefanec, Šimečkovci, Bilčíkovci, Hojsíkovci, za mediálnej podpory prezidentky Slovenska a kandidáta na post prezidenta,... Čítať ďalej
11 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik