OPOZÍCIU IDE ŠĽAK TRAFIŤ! Zopakuje sa rok 2018? Nahradí Kolíková Farskú?
11 | 12 | 2023 I Mária Škultétyová

Sú to hyeny. Zneužili Kuciakovu smrť, zneužívajú aj jeho otca. To sa naozaj nenájde nikto, aby starému pánovi dohovoril? Prečo nenechajú rodičov v tichosti spomínať? Prečo ich zneužívajú na svoje politické ciele? Nestačilo, že proti Ficovi zneužili smrť Jána a Martiny?  

Nechcem byť cynická, keď poviem, že na meno Kuciak sme už pomaly zabudli. Smrť mladých ľudí nás bolela všetkých. Možno aj tých, čo tancovali na ich hrobe. Tých bezcitných surovcov, čo ju zneužili na boj proti Ficovi. Aj keď sa im v osemnástom nepodarilo povaliť vládu, predsa len čosi dosiahli.  „Slušné“ Slovensko, šibenice a protesty v uliciach priniesli zmeny. Fica vo funkcii premiéra nahradil Pellegrini. 

Po vražde

Protivládni politici bez dôkazov obvinili Fica z vraždy Jána a Martiny. Na námestiach mu stavali šibenice. Len obesiť a obesiť! Aj keď sa za Pellegriniho vražda vyšetrila, nálepka vrahov s krvou na rukách Smeru naďalej ostala. Špina sa valila naň z každej strany. Zo špiny a lží o Počiatkovej vile vo Francúzsku vyrástol geroj Matovič. Blázon sa stal premiérom. S ním prišli roky hrôzovlády a chaosu. Nezvládnutá pandémia, zbytočné úmrtia. Vláda neschopných amatérov a plagiátorov mala jediný cieľ: boj proti mafii. Pod rúškom tohto boja robila všetko pre to, aby  zničila Fica, Kaliňáka a celý Smer.

Treba „spraviť“ Fica, Kaliňáka a Smer

Začali sa politické čistky, prenasledovanie Smeru  a jeho nominantov na vysokých miestach. Proti nepohodlným zasahovala  NAKA. Všetko prebiehalo ako vopred pripravené divadlo. Poľovačka na „škodnú“, vykopávanie dvier. Putá, zatýkanie, kamery, novinári. Novinové titulky o zločineckom Smere, fotky „zločincov“ s putami na rukách. Obrazy, ktoré naháňali strach. Obvinenia postavené na vode, kajúcnici, žalár, smrť. Záznamy z hrubej komunikácie policajtov. Ale aj mnohé pochybenia prokurátorov ÚŠP. A ospravedlnenie štátu Kaliňákovi a Haščákovi za bezdôvodné väzenie. Toto sa dialo za  vlády amatérov, ktorá nás priviedla na pokraj skazy. To preto musela padnúť. Ešte máme v živej pamäti, ako sa nechcela vzdať moci, ako odďaľovala termín predčasných volieb a predlžovala agóniu.

Slovensko moje, otčina moja

Predvolebná kampaň sa niesla v duchu boja proti Ficovi. Fico nesmie vyhrať, Fica treba poraziť. Fico je zlo. Keď vyhrá Fico, príde koniec sveta  aj demokracie. Všetci sa snažili, len aby nevyhral. Liberálne médiá a politicky angažované mimovládky propagovali nevyzretého a neznámeho Šimečku. Matovič v snahe zopakovať posledné volebné víťazstvo znova siahol po osvedčených klamstvách.  Rómom v osadách sľúbil 500 eur za voľby. A  vytiahol aj kartu Kuciak. V predvolebnom spote sa objavila pieseň Slovensko moje a matka zavraždenej Kuciakovej snúbenice. Možno už  tu niekde sa v Igorovej hlave zrodila myšlienka premenovať sprofanovanú značku OĽaNO za honosné meno: Slovensko.

BOJ POKRAČUJE: Slovenské "osobnosti" poslali OTVORENÝ LIST DO BRUSELU
Hoci boli zmeny v Trestnom poriadku vrátane zrušena ÚŠP vopred konzultované s Európskou komisiou a jej šéfkou Ursulou von der Leyenovou, skupina osobností (politici, vedci, novinári, umelci) na ňu otvoreným listom apelujú, aby zasiahla. Pod listom... Čítať ďalej
11 | 12 | 2023 | Eka Balašková

Protivládne protesty: Fico musí odísť

Aj napriek obrovskej protismeráckej  kampani voľby vyhral Smer. Vládu skladal nenávidený Fico s Hlasom a SNS. Šimečka so Sulíkom sa darmo snažili, Pellegriniho si ani sľubom premiérskeho kresla nekúpili. Odskočil od rokovaní s nimi. Dovtedy milovaný sa odrazu dostal do ich nemilosti. Nevedeli sa  zmieriť s tým, že budú v opozícii.  Nevedeli prijať porážku, a tak po nástupe novej vlády a jej prvých krokoch začali krutý protivládny  boj. Povedať, že ich pobúrilo zrušenie ÚŠP, by nestačilo. Pobúrilo ich všetko, čo už nová vláda za krátky čas stihla urobiť. A urobila toho dosť. Opozíciu ide šľak trafiť z každého vládneho kroku. Podávajú sťažnosti do Bruselu, novinári ju hecujú a vyhecovaní nedoukovia ešte v predstihu chceli odvolávať ministra.  Ale prd je to platné a oni to dobre vedia. Ako povedal poslanec Hajko z KDH, parlamentná matematika nepustí. Nemajú dosť hlasov, preto na svoju podporu proti vláde vyzývajú ulicu.  

Žeby druhý osemnásty rok? Hyeny sa nezastavia pred ničím

Preboha, len už žiadne vraždy! Žiadny Kuciak. Meno Kuciak už nechajte všetci na pokoji. Hovorím to aj vám, Via Iuris, Transparency International Slovensko, nadácia Zastavme korupciu a Inštitút pre ekonomické a sociálne reformy. Vám, ktorým nič nie je sväté. Vám,  čo sa obraciate s výzvou na EK a v otvorenom liste vyjadrujete obavy z ohrozenia demokracie a právneho štátu. Vám, čo ste z Kuciakovho otca spravili signatára tejto výzvy. Vy hnusné hyeny, to sa naozaj nehanbíte stavať svoj osobný prospech na mene Kuciak?

Odkaz Miškovi Šimečkovi a jemu podobným

Miško, ešte stále si nechopil, že ľudia vás nechcú? To si vážne až taký sprostučký? Veď ľudia jasne povedali, že chcú Fica, ty amatér!

Miško, musíš byť strašný slaboch, keď voláš na pomoc ulicu. Si v politike  a politický zápas sa nerobí na ulici, ale v parlamente! V našom slovenskom, nie v tom bruselskom. Keď si chcel bojovať v Bruseli, mal si tam zostať. Prečo tam posielaš žalobaby? Vidno, že si ešte nedouk.

Miško, o Fica sa ty neboj. Posledné roky ho zocelili. Neboj sa ty nič. On je natoľko pevný a múdry, že už neurobí chybu, nevzdá sa.  Naďalej si labu líž a snívaj o tom, že si premiér.  Alebo si vysadni na koníka a vyspevuj: Hijo, heta!

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

NEHORÁZNA AROGANCIA! Neboli úspešní vo voľbách, tak ÚTOČIA NA VLASTNÝ ŠTÁT! Máme ich mená
AJ TAKÍTO EUROPOSLANCI ZASTUPUJÚ SLOVENSKO V EP! Slovenskí europoslanci v EP zo strán PS, Demokrati, Jablko, KDH - jednoducho Štefanec, Šimečkovci, Bilčíkovci, Hojsíkovci, za mediálnej podpory prezidentky Slovenska a kandidáta na post prezidenta,... Čítať ďalej
11 | 12 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik