Matovič sa asi ZBLÁZNIL. Pozrite na jeho KONANIE
07 | 12 | 2023 I Ivan Mihale

V stredu do parlamentu zavítali deti z folklórneho súboru, oblečené v krojoch spievali a koledovali. Predseda parlamentu Peter Pellegrini im za vystúpenie na pôde Národnej rady SR poďakoval a potom nastúpil Matovič. Pristúpil k folklórnemu súboru, začal ukazovať na odchádzajúceho Petra Pellegriniho. Matovič prerazil absolútne dno.. Haló, psychiatria??

„Deti aby ste vedeli. Tento pán je klamár... ,“ prihováral sa deťom, ktoré sa mu už otáčali chrbtom. Diskusia ešte prebehla medzi zjavnou šéfkou folklórneho súboru v kroji. Matovič jej nakoniec povedal: „Pani vy ste veľmi trápna. Takto zneužiť deti, to je naozaj hanba.“

Pohoršenie zo správania Matoviča neskrýval ani Hlas SD. „Toto je scéna z dnešného parlamentu. Poďakovanie Petra Pellegriniho deťom z folklórneho súboru za pekné mikulášske vystúpenie. A hneď potom sa prejaví Igor Matovič, ktorý neváha na šírenie nenávisti zneužiť akúkoľvek príležitosť – ani deti na sviatok Mikuláša,“ napísali na sociálnej sieti

Matovič zvolal pred NR SR protest, nikto neprišiel, a tak zvoláva ďalšie

V stredu prišla iniciatíva Matovičovcov narýchlo zvolať protest pred  parlamentom. Na protest však prišlo iba zopár ľudí. Zo záberov je zrejmé, že väčšina sú členovia jeho hnutia. Avizujú, že protestovať chcú aj ďalšie dni.

Matovič na štvrtok zvoláva na 17:00 pred budovu NR SR protest. "O 17h pred parlamentom povedzme NIE RUŠENIU ŠPECIÁLNEJ PROKURATÚRY (pozvali sme, samozrejme, aj všetky demokratické opozičné strany, parlamentné aj neparlamentné, kto príde uvidíme)," napísal na sociálnej sieti líder hnutia OĽaNO. Dodal však, že to nebude asi jednoduché, vzhľadom k tomu, že ostatné opozičné a mimoparlamentné strany mu dali košom!

"Nemá zmysel tajiť:

1. Opozičným stranám sme oznámili, že sme zarezervovali priestor pred parlamentom (kde sa rokuje o Atentáte na právny štát) na každý pracovný deň na 17h až do Vianoc - zároveň sme ich pozvali, aby prišli a vystúpili, kto bude od nich chcieť a koľkí budú chcieť.

2. SaS s PS odmietli prísť a zorganizovali si duplicitnú svoju akciu zajtra o 18h pred prázdnym Úradom vlády, kde nás nepozvali.

Viem, že obom týmto stranám je veľmi nepríjemné, ak kedy tedy pripomeniem, že SaS spoločne s mafiou, ktorá dnes pácha Atentát na právny štát a s hlasom PS povalili Hegerovu vládu. Je to pravda a nemali by sme zabudnúť. Napriek tomu si myslím, že teraz nie je čas na urazenosť, ale čas na nevyhnutné spojenie síl.

Naše pozvanie naďalej platí a veríme, že budeme pozvaní aj my. Zajtrajšieho protestu o 17h pred parlamentom sa zatiaľ zúčastnia zástupcovia, ZA ĽUDÍ, Kresťanskej únie, NOVA, Demokratov, KDH a nášho hnutia SLOVENSKO," doplnil Matovič.

O čo im ide?

Poslanci hnutia Igora Matoviča začínajú zbierať podpisy potrebné na zvolanie mimoriadnej schôdze Národnej rady SR, na ktorej by chceli vysloviť nedôveru vláde. Robia tak v reakcii na zámer vlády zrušiť Úrad špeciálnej prokuratúry (ÚŠP). Vláda podľa hnutia “vedome pácha úkladný atentát na právny štát”. Tvrdí, že vláde ide len o zabezpečenie beztrestnosti jej blízkych ľudí podozrivých z korupcie, založenia zločineckej skupiny a hrubého zneužívania právomoci verejného činiteľa.

Hnutie tvrdí, že ÚŠP má historické výsledky v odhaľovaní politickej korupcie a vláda ho likviduje účelovo. “Ide to urobiť v skrátenom legislatívnom konaní, bez možnosti pripomienok a odbornej diskusie,” pripomína. “Vláda úmyselným útokom na kľúčový pilier spravodlivosti pácha vedomú demontáž právneho štátu a nie je viac hodná Slovensko viesť. Preto zároveň začíname zbierať podpisy pod vyslovenie nedôvery vláde,” uzavrelo hnutie.

Hlas ľudu: Šimkovičová? Fuj! Národniarka je to! Nemá rada teplých! Na hranicu s ňou! Upáliť!
„Tučko s chudým? Ten obraz je pedofília. Je na ňom starý tučný zvrhlík s mladíkom, dieťaťom. Toto je umenie?“ Takto vidí obraz Andreja Dúbravského jeden umelecký analfabet. Keďže Šimkovičová sama maľuje, do tejto kategórie isto nepatrí. Obraz sa... Čítať ďalej
07 | 12 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia, 

Hlavný denník prežil jeden z najťažších rokov. Niekoľko rokov vám ponúkame iný pohľad na dianie doma, aj vo svete, ako takzvané "médiá hlavného prúdu". Ďakujeme vám, že sme pre vás prvou voľbou v čerpaní informácii.

Naďalej nám môžete pomôcť aj materiálne. Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní! Ďakujeme vám!