Harabin: Lipšicovi tečie do "gatí"
30 | 11 | 2023 I Ivan Mihale

Národný kandidát na prezidenta SR, bývalý predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin: Lipšic s presstitútmi opakovane klame verejnosť.

Milí priaznivci,
keď Lipšicovi tečie do topánok, tak zvolá tlačovku. Odprezentuje kolosálne nezmysly. Jeho presstitúti potom nimi zavádzajú verejnosť. Za posledné dva týždne tak urobil dvakrát.

Prvý raz keď jeho mainstreamové stádo unisono klamalo, že nahrávka, na ktorej sa prokurátor Repa dohaduje s obvineným Kučerkom je vraj zmanipulovaná. Odvolávajúc sa na posudok kriminálno-expertízneho ústavu. Tomuto ústavu však nedodali originál nahrávky, ktorou disponuje generálna prokuratúra, ale s podlým úmyslom požiadali o nahrávku stranu Smer, ktorá disponovala iba jej časťou a použila ju na tlačovej konferencii. Smer v dobrej viere vyhovel, ale upozornil, že pre počuteľnosť na nej urobil úpravy šumu a hlasitosti.

Pred pár dňami podobný podvod s presstitútmi zopakoval druhýkrát. Stalo sa tak, keď minister Šutaj-Eštok podal trestné oznámenie pre poskytnutie tzv. ochrany Čurillovcom. Lipšic očividne klamal, že jeho špeciálni prokurátori s Dlugošovou, vedúcou úradu pre ochranu oznamovateľov,  museli priznať Čurillovcom štatút chránených osôb. Pritom išlo nesporne o účelové konanie cez Čaputovej kolegyňu zo Sorosom platenej mimovládky Via Iuris. Presstitúti, Lipšicovi spolupáchatelia, ho opäť v médiách unisosno vyviňovali jeho citáciami, že prokurátori špeciálnej prokuratúry museli “Čurillovcom” priznať ochranu lebo, ak sa podá kvalifikované oznámenie a príslušná žiadosť, tak sa inak konať ani nedá.

Štefan Harabin: Sme v NATO naozaj v bezpečí?
Národný kandidát na prezidenta SR, bývalý predseda Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin: Hovorí sa, že ak bývaš v sklenenom dome, nehádž do susedov kamene. Vlastnú bezpečnosť nemožno tvoriť proti niekomu inému. Takáto idea je falošná a vnútorne si... Čítať ďalej
27 | 11 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik