No nie sú tie naše INFANTÍLNE médiá TRDLÁ?
29 | 11 | 2023 I Diana Zaťková

Erik Kaliňák v ČT obhajoval stopku pre štyri slovenské médiá. A moderátor ČT24 sa tak veľmi snažil Kaliňáka strápniť, až napokon strápnil sám seba. A legitimizoval Ficov boj proti médiám. Slovenský progresívno-liberálny mainstream však asi sledoval inú reláciu, pretože ich titulky zneli úplne opačne. Liberálne kaviarne opäť raz dokázali, že žijú vo svojej vlastnej bublinke, kompletne odtrhnutí od reality, okomentoval reakcie červených denníčkov Kaliňákov kolega - podpredseda parlamentu Ľuboš Blaha.

"Nevidíme význam komunikovať s médiámi, ktoré sú voči nám vopred zaujaté a ešte sa tým aj pýšia!" Takto odpovedal šéf poradného zboru premiéra Fica, Erik Kaliňák (Smer-SSD), v živom vstupe redaktorovi relácie Newsroom v ČT24. Český redaktor sa počas celého Kaliňákovho on-line vstupu snažil mladého smeráka kvôli postoju slovenskej vlády k niektorým médiám vykoľajiť, no príliš sa mu to nepodarilo. Úplne opačne to však videl slovenský bývalý mainstream. Asi v utorok nemali lepšiu tému, tak bol nosnou tento rozhovor. A ich reakcie dokonale okomentoval Kaliňákov kolega Ľuboš Blaha.

Blahov komentár prinášame v plnom znení.

ERIK KALIŇÁK VYŠKOLIL ČESKÉHO MODERÁTORA - A LIBERÁLNE KAVIARNE TERAZ KVÍLIA 

Tak to je pecka. V článku TA3 som sa dočítal, vraj český moderátor Ľuboš Rosí "argumentačne vykoľajil Erika Kaliňáka". Ten chlapec z ČT vykoľajil akurát tak sám seba - svojou nebotyčnou hlúposťou.

Liberálne kaviarne opäť raz dokázali, že žijú vo svojej vlastnej bublinke, kompletne odtrhnutí od reality. Oslavujú čétéčkárskeho ňoumu, ktorý absolútne nestačil na Erika Kaliňáka. Skákal mu do reči ako nevychované decko a Erik mu s pokojom a úsmevom oponoval. Pozrite si Erikov profil na FB a výborne sa zabavíte.

Český aktivista, pardón, moderátor prskal, vraj mu podpredseda Smeru nemá klásť otázky. A vraj občianske či alternatívne médiá sú "dezinformačné". A do toho podobné ideologické nezmysly, ktoré si medzi sebou verklíkuje pražská a bratislavská kaviareň. A všetci ostatní si ťukajú na čelo, čo to trepú.

Ľuďom sú na smiech a oni majú pocit, že vyhrávajú - až potom zakaždým prídu voľby a oni sa zrazia s realitou. A potom kvília. Ako teraz.

Erik Kaliňák v Českej televízii jasne vysvetlil, že Markíza, Aktuality, SME a Denník N nemajú s nezávislou žurnalistikou nič spoločné. Sú to hlasné trúby oligarchov. Vysvetlil, že ak tu niekto útočil na médiá, bola to bývalá vláda, ktorá vypínala opozičné weby. Český moderátor sa rozkrikoval, že to bolo kvôli vojne na Ukrajine - no jasné, fašisti si vždy nájdu zámienku na zakazovanie nepohodlných názorov.

Erik redaktorovi ČT, ktorý tam jačal ako Viktorka na splave, s pokojom vysvetlil, že to bola Čaputová, ktorá nikdy nepripúšťala otázky médií po svojich tlačovkách. Nehovoriac o tom, že to bola ona, ktorá zakázala vstup Hlavným správam na jej tlačovky. Tak čo teraz liberáli jačia? Dostávajú len vlastnú medicínu. 

Zdroj: TG/ĽB | Ľuboš Blaha

A najlepšie bolo, ako sa tam ten český slniečkar skoro hodil o zem, keď položil absolútne stupídnu otázku s detinskou barličkou, že ľudia sa pýtajú - a Erik mu na to stoicky odvetil, že tak to tí ľudia asi budú absolútne nezorientovaní v slovenskej realite. A slniečkar na to vyprskol, že aj on k nim patrí, čím zo seba urobil prvotriedneho vola. A začal po Erikovi ziapať, že on mu nemá čo klásť otázky.

Ten český popletenček sa strápnil pred celým Českom aj Slovenskom. A tie naše infantílne médiá mu za to tlieskajú - no nie sú to trdlá? 

Najlepšie je, ako teraz slniečkari zo všetkých kaviarní kopú do Erika. Vraj ako mu v Českej televízii naložili. Tým len dokazujú, ako ťažko nesú prehru. Erik na plné ústa povedal pravdu. Na Slovensku, ale aj v Česku, médiá hlavného prúdu už dávno nerobia objektívnu žurnalistiku - to, čo robia, je progresivistický, neoliberálny a rusofóbny aktivizmus.

Ja viem, že sa im to zle počúva, ale pravda je, že Erik Kaliňák ich vyškolil ako malé deti. Gratulujem!

Viac o rozhovore s Erikom Kaliňákom sa dozviete v našom článku:

ČO JE NA TOMTO NEPOCHOPITEĽNÉ? Kaliňák v českej televízii (VIDEO)
Nevidíme význam komunikovať s médiámi, ktoré sú voči nám vopred zaujaté a ešte sa tým aj pýšia! Skonštatoval to šéf poradného zboru premiéra Fica, Erik Kaliňák (Smer-SSD), v živom vstupe pre reláciu Newsroom ČT24. Odpovedal na nepríjemné otázky... Čítať ďalej
28 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik