Hlas ľudu: Náboženskí fanatici kukajú ľuďom do gatí
20 | 11 | 2023 I Mária Škultétyová

A dobre robia. Veď ako najlepšie zistíš, kto je muž a kto žena? Nie je nič istejšie, ako keď sa kukneš do gatí.  Ak tam máš pipíka, si muž, ak pišulku, tak žena. Viac pohlaví kresťania nepoznajú. Ak si preoperovaný, nie si normálny, preto si radšej svoj orgán neukazuj.

Nechápem teda, prečo sa Cigániková hnevá. Nerobím si srandu, ona  to naozaj hovorí. A baba s troma vysokými školami hádam vie, čo robí. Ja jej verím. Aj keď hovorila,  že v Dubaji nepila za naše, ale za svoje, aj vtedy som jej uverila. Keď je Cigániková, to ešte neznamená, že musí cigániť. Ale trošku by som jej zazlievala, že v parlamente skáče do umelých vlasov tete Záborskej. Už len z úcty k Aničkinmu veku sa to nepatrí.

Janka je ovečka z liberálneho košiara. Jej šéf Rišo sa preslávil ako povaľač. Povalí každú vládu, do ktorej sa dostane. Aj preto je nešťastný, že do tej najnovšej sa nedostali. Šimečka sklamal, nepočúval, čo mu radil. Teraz im neostáva nič iné, len rozbiť opozíciu. A tak sa pozreli na zúbky Kresťanskej únii. To je Matovičov prílepok s tetou Záborskou na čele. A tá teta je pre Janku a liberálov rovnaké zlo ako vláda temna. Nečudo, keď do svojho programu zahrnuli  viaceré nezmysly.

Za všetky spomeňme aspoň dva:

-Informovaný súhlas rodiča so sexuálnou výchovou na školách

-Zákon o rodných číslach – aby bolo jasné, kto je muž a kto žena

Teraz sa pozrime bližšie, čo Janka hovorí

„Náboženskí fanatici však radšej otvárajú v parlamente svoje srdcové témy. Hrabú sa ľuďom do životov, do spální a do nohavíc.

Miesto toho, aby hlasno kritizovali koalíciu temna a bojovali za právny štát, opäť otvárajú kultúrne vojny, a vytvárajú pre Ficovu vládu dymovú clonu, vďaka ktorej budú môcť pokojnejšie kradnúť.

A ešte aj hovoria, že tieto zákony majú šancu byť schválené. To sa dohodli, že na oplátku podporia Ficovi nejakú špinavosť?“ Napísala Janka na sociálnej sieti.

Janka, nekonšpiruj a nehovor o špinavostiach. Radšej sa teš z toho, že žiaci sa v škole konečne dozvedia pravdu. Naučia sa, že deti nosí bocian.  Žiadny sex,  žiadne smiešne pohyby, žiadny tata s mamou. Chceš dieťa? Postav si na  komín hniezdo a priletí bocian s bábätkom. Homoši a lesby majú teda po probléme. A normálni ľudia si urobia deti sami.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik