Moderátor RTVS sa oženil! Jeho vyvolenou je TENTO muž! (FOTO)
19 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Moderátor RTVS Marián Žáry Kukelka  mal nedávno svadbu. Nie však na Slovensku a nie so ženou. 

Moderátor rozhlasu RTVS Marián Žáry Kukelka so svojím partnerom Ondrejom žije v harmonickom vzťahu už 12 rokov, ale k svojej orientácii sa priznal až  po tragickej streľbe v Teplárni. Teraz sa dvojica rozhodla zosobášiť sa , no keďže na Slovensku to nie je možné, vycestovali do zahraničia, píše portál Topky.

Romantické zásnuby

Marián Žáry Kukelka je do svojho partnera veľmi zamilovaný a na znak, že sú spolu šťastní sa pred tromi rokmi zasnúbili na romantickom mieste. Na hrade Devín.

Rozhodli sa pre svadbu v Rakúsku

Na Slovensku  manželstvo dvoch ľudí rovnakého pohlavia možné nie je. Väčšina párov z LGBTI+ komunity si za miesto, kde si povedia svoje áno vyberá preto susedné Česko. Moderátor a jeho priateľ sa však rozhodli pre Rakúsko.

V dúhových kravatách

Šťastný ženích nedávno na Facebooku napísal k zverejneným fotkám: „Malá spomienka na našu svadbu. Prišli oficiálne fotky.“ 

Z toho vyplýva , že svadba prebehla  pred niekoľkými týždňami a miestom bol Hainburg. Mladomanželia mali na sebe symbolicky dúhové kravaty.  

FOTO: Facebook: Marián Žáry Kukelka 

Foto: Facebook: Marián Žáry Kukelka 

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik