Brutálny útok na slovenského herca (FOTO)
19 | 11 | 2023 I Mária Sliacka

Herec Ivan Kozák(38) sa stal obeťou brutálneho útoku. Došlo k nemu na oslavách výročia Nežnej revolúcie. Bál sa, či to vôbec prežije.

Šokoval fotkami zakrvavenej tváre

Herec Ivan Kozák je známy z televíznych seriálov a šou Česko- Slovensko má talent. Na sociálnej sieti šokoval svojich fanúšikov fotkami zakrvavenej tváre. Stal sa totiž terčom brutálneho útoku.

Nešťastné oslavy

Pre Nový čas Kozák prezradil, že k útoku došlo v noci na oslavách Nežnej revolúcie v Pezinku. Po ceste domov sa zastavil v bare na pivo. Za ním kráčal agresor, ktorý sa na neho vrhol a keď herec spadol na zem, začal mu kopať do hlavy.

Myslel si, že zomiera

„Ležal som na zemi pred barom, snažil som sa chrániť si hlavne tvár, bola to taká bolesť...Bojím sa, či to vôbec prežijem, akurát idem na vyšetrenia,“ opísal hroznú udalosť, po ktorej sa cítil veľmi zle, bolela ho hlava a mal pocit na zvracanie.

Legendárne vystúpenie

Vraj ho útočník podozrieval, že je gay

Už predtým si Kozák všimol, že ho mladší muž prenasledoval na inej oslave v Pezinku. Myslí si, že tomu tak bolo preto, že si útočník myslel, že je gay. Hercov kamarát si totiž dal zo žartu náušnice a Kozák bol iba v tielku.

Ľudia mu prajú skoré uzdravenie 

Keď herec fotku zakrvavenej tváre zverejnil na svojom facebookovom profile, ľudia pochopili, že ide o skutočné zranenia a boli šokovaní. Mnohí mu písali, že mu prajú skoré uzdravenie. Takisto písali, že veria, že útočník neujde spravodlivému trestu. Herec všetkým komentujúcim poďakoval a odkazuje:“ Žijem, nebojte sa!“  

Foto: Facebook: Ivan Kozák

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik

 

 

.