Mažgút EXKLUZÍVNE pre HD o incidente s Matovičom: CHORÍ ĽUDIA O NÁS ROZHODOVAŤ NEMÔŽU! (VIDEO)
17 | 11 | 2023 I Eka Balaskova

Celý incident, ktorý odštartoval „haló“ okolo Jána Mažgúta (Smer-SSD) a Igora Matoviča (Slovensko) zažal tým, že bývalý premiér začal sebe vlastným spôsobom napádať Mažgúta po tom, ako sa poslanec za Smer mal postaviť pred mikrofón verejnoprávnej RTVS. Aj o tom Mažgút  hovoril exkluzívne pre HD a portál Online Tu a Teraz.

Mažgút konštatovanie, že Matovič je jeho dlžník, vysvetlil nahrávkou, kde predseda vtedy hnutia OĽaNO na svoje deti prisahal vyplatiť milión každému, kto mu dokáže, že použil vulgarizmus. V Matovičov prospech konflikt otočili aj niektoré médiá, no aj toto patrí k jeho štandardnej praxi – urobiť zo seba obeť. Mažgút exkluzívne pre HD vysvetlil, prečo by aj poslanci mali absolvovať určité psychotesty. Napriek tomu, čo v NR SR vidíme, Mažgút tvrdí, že bude len lepšie. Ako nový poslanec však konštatuje, že súčasné personálne obsadenie parlamentu nie je to, aké by malo tvoriť poslanecký zbor.

Mažgútov dlžník

„Strhla sa tam veľmi arogantná slovná spŕška, ktorú som ja nebol ochotný znášať, tak som mu len veľmi slušne, stoicky pripomenul, že ako si on, môj dlžník môže dovoliť voči mne takto vystupovať,“ popisuje incident Mažgút. Matovičov dlh spočíva v jeho dávnejšom prísľube dať milión tomu, kto zdokumentoval akýkoľvek jeho vulgarizmus.

Ján Mažgút vyzval Igora Matoviča! Ak Matovič sľub dodrží, milionárom môže byť ktokoľvek!
"Tak, ako tu stojím, na zdravie svojich detí prisahám, v živote som nepoužil najvulgárnejšie slová, ktoré sa na Slovensku používajú...," uviedol Matovič, ktorému za chrbtom stála Veronika Remišová ale aj Gábor Grendel. Matovič zároveň dal verejnú... Čítať ďalej
15 | 11 | 2023 | Gabriela Fedičová

Otočili to v Matovičov prospech

Mažgút sa neskôr zo spravodajstva istej televízie dozvedel, že celé to vlastne vyprovokoval on, pripomenutím nejakého dlhu. Mažgút z mobilu púšťa nahrávku, kde Matovič počas tlačovej besedy na zdravie svojich detí prisahá, že v živote vulgárne slovo nepoužil.

screenshot z videa | Tlačová beseda, počas ktorej Igor Matovič sľúbil milión tomu, kto ho usvedčí z použitia vulgarizmu

„Človek, ktorý nemá problém vziať si do úst vlastnú rodinu, prisahať na zdravie vlastných detí, dvakrát zopakovať, že dáva verejnú ponuku, to je jednoducho človek bez chrbtovej kosti. A teraz už nehovoríme o politikovi, poslancovi, ale o človeku, s ktorým ja do nejakej komunikácie nepôjdem,“avizuje Mažgút. Nahrávka je verejná, preto Mažgút opakuje svoju výzvu, aby Matovič doručil sľúbený milión eur.

To je také „matovičovské“

Aj Ján Mažgút konštatuje, že Igor Matovič sa veľmi rád stavia do pozície obete aj napriek tomu, že iniciátorom konfliktu býva spravidla on. Vzhľadom na predchádzajúcu životnú prax má Mažgút určite skúsenosti, no do pozície akéhosi psychológa sa stavať určite nejde.

„Nemám na to papier a ja nebudem jeho F-kové diagnózy ani rozoberať, ani hodnotiť,“ konštatuje, pričom nechce urážať pacientov s psychiatrickými poruchami. Mažgút je však toho názoru, že rovnako, ako piloti či šoféri v MHD sú pravidelne podrobovaní psychotestom. Rovnako by ich mal absolvovať aj človek, ktorý má rozhodovať o chode republiky, myslí si poslanec a pripomína Matovičovo deštruktívne riadenie Slovenskej republiky.

Kto tu robí volebné podvody

Igor Matovič veľmi rád obviňuje Smer z volebných podvodov, pričom práve na jeho hnutie je podaný podnet za volebný podvod.

„My sme nikomu päťsto eur nesľubovali. On si tiež niečo mohol radšej dvakrát premyslieť a až potom vypustiť z úst,“ myslí si Mažgút, podľa ktorého by aj po incidente, ktorý sa odohral medzi nimi, Matovičovi prospelo troška elementárnej sebareflexie, v ktorej by sa mohol ospravedlniť a ísť ďalej. Nestalo sa tak a preto podľa Mažgúta takého človeka treba len ignorovať.

ODPADNETE! Demokracia podľa Matoviča: MNOHÉ OKRESY VOLIA DEBILNE! (VIDEO)
Matovič opäť urazil celé Slovensko! Líder hnutia Slovensko si opäť nedával servítku pred ústa. V priestoroch parlamentu pre médiá vyjadril svoj názor o Slovákoch, ktorí nevolili podľa jeho gusta. Ako to spravil ukazuje aj zostrih videa z... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Mažgút je optimista

„Už to bude len lepšie a lepšie,“ konštatuje Mažgút na margo toho, ako opozícia ukazuje, že bude fungovať parlament v tomto volebnom období. Robert Fico predstavil PVV slovenskej vlády, kým opozícia sa podľa poslanca Smeru postavila za „nenažrané“ mimovládky a niektoré nenávistné médiá a zločincov čurillovcov. Tým sa podľa Mažgúta „oddelilo zrno od pliev“.

„My sme vždy boli, aj budeme na strane ľudí, tak nech si názor urobia samotní ľudia,“ konštatuje poslanec Smeru.

Matovič mal pravdu – do dejín sa zapísali

Mažgút pripomína výrok Igora Matoviča tesne po voľbách 2020, v ktorom sľúbil, že jeho vláda sa zapíše do dejín. Poslanec za Smer konštatuje, že mal pravdu – za pôsobenia žiadnej vlády spoločnosť nešla tak rapídne „od deviatich k piatim“, ako počas uplynulého volebného obdobia. Či už ekonomicky, ale aj politicky a spoločensky. Nedôvera im bola vyslovená v polovici decembra a počas predvolebnej kampane sa tvárili, ako keby tu tie tri roky vôbec nevládli.

Parlamentný nováčik

Hoci sa Mažgút, ako hovorca Smeru po chodbách NR SR pohybuje už dlho, do poslaneckej lavice zasadol až v tomto volebnom období. Prácu poslanca tentokrát zažíva z pozície tých, o ktorých roky informoval. V parlamente by podľa neho mali pôsobiť ľudia, ktorí skutočne pre Slovensko chcú to najlepšie, mandát na rozhodovaní o fungovaní krajiny by mala mať skutočná elita.

„Keď sa tak okolo seba pozriem, tak by som veľmi nesúhlasil s tým, že to je tých 150 vyvolených, ktorí majú rozhodovať o osude Slovenska,“ uzatvára Mažgút.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať. 
Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

SMERÁCI ŠOKUJÚ SÚVISLOSŤAMI: TOTO MUSÍ SKONČIŤ! (VIDEO)
Status chránenca sa tu rozdával zločincom ako lístky do kina. Toto musí skončiť! Skonštatovali to svorne nový vedúci úradu vlády Juraj Gedra spolu s Richardom Glückom (obaja Smer SSD) vo videu na sociálnej sieti. Last minute upratovanie... Termín... Čítať ďalej
17 | 11 | 2023 | Diana Zaťková

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik