Matovič vs. Fico. Dvaja premiéri, jeden Brusel
27 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Krátky príhovor premiéra Igora Matoviča v roku 2020 pred summitom v Bruseli sa zmenil na tragikomédiu v momente, keď  prejavil nulové znalosti z angličtiny. Už úvod bol zaujímavý. "Ja neviem jak mám začať."

Rok 2023 a nový premiér SR Robert Fico  vysvetľuje prozelenským novinárom zo zahraničia postoj Slovenska a Smeru-SSD!

Fico a Orbán sa postavili proti poskytnutiu 50 miliárd Ukrajine
Proti návrhu poskytnúť ďalších 50 miliárd eur z rozpočtu EÚ na podporu Ukrajiny sa v rozprava na samite lídrov EÚ postavili podľa agentúry Reuters maďarský premiér Viktor Orbán a slovenský premiér Robert Fico. Podľa denníka Politico nesúhlas... Čítať ďalej
27 | 10 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!