Majerský zodpovedal, aký je rozdiel medzi LGBTI ľuďmi a ideológiou
18 | 10 | 2023 I Ivan Mihale

Hosťom utorkovej relácie Na telo PLUS bol predseda KDH Milan Majerský. Na konci relácie, tak ako to býva zvykom, mu moderátor Michal Kovačič  položil aj divácke otázky. Tentokrát chcel divák od šéfa Kresťanskodemokratického hnutia vedieť, aký je rozdiel medzi LGBTI+ ľuďmi a LGBTI+ ideológiou.

Šéf KDH sa v relácii Na telo v septembri totiž o lgbti+ komunite vyjadril ako o pliage. Keď sa neskôr ospravedlňoval, tvrdil, že hovoril o LGBTI+ ideológii a nie o ľuďoch. V zásade ako líder hnutia, ktoré by malo chrániť záujmy kresťanov, na plnej čiare zlyhal.

Na divácku otázku najprv odpovedať nechcel. Napokon však povedal, že sa podľa neho LGBTI+ častokrát zamieňa s rodovou ideológiou. Dodal, že vníma, že za všetkým sú aj konkrétni ľudia.

„LGBTI ideológia, gender ideológia alebo rodová ideológia v podstate obsahuje tú istú oblasť otázok, ktoré sa týkajú zväzkov osôb rovnakého pohlavia. Týkajú sa napríklad aj transrodových ľudí, ktoré sa týkajú aj ďalších agiend, ktoré sú pretavované v legislatívnych úpravách. Či už napríklad v školských zákonoch, v spravodlivosti, v sociálnych zákonoch, a tak ďalej,“ povedal napokon Majerský.

Na otázku moderátora, či sú teda LGBTI+ ľudia v poriadku, ak nechcú registrované partnerstvá, Majerský odpovedal: „Dajme tomu, že tak. To je taká skratka.“  

Dírerov DARČEK Majerskému Takto reagoval predseda KDH
Tak toto je vrchol moderátorského zlyhania a NEVKUSU! Moderátor relácie V politike Richard Dírer venoval predsedovi KDH Milanovi Majerskému vo vysielaní tričko s dúhovým nápisom pliaga. <iframe... Čítať ďalej
10 | 09 | 2023 | Ivan Mihale

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!