Hlas ľudu: Verte skúsenému Róbertovi, nerušte jeho kruhy
06 | 10 | 2023 I Mária Škultétyová

Ja viem, že ste zvedaví, ako pokročil v rokovaniach. To sme všetci. Ale nechajme ho pracovať, píše Hlas ľudu, Hlavného denníka.

Už v predstihu jnformoval médiá, že sa na istý čas vytratí z mediálneho priestoru. Ináč povedané, chce, mať pokoj a čas na prácu.

Na svojom statuse nám odkázal, že od prvého dňa, ako dostal poverenie, pracuje. Vyslal tím odborníkov k ministrovi financií, aby zistil, v akom sú stave. Je to skúsený politik, ktorý vie, čo chce. Nerobí  unáhlene, so skladaním vlády má trojnásobné skúsenosti.

Pri zoskupení volebných výsledkov to nebude mať ľahké.

Pokúša sa zložiť stabilnú vládu, ktorá sa zhodne na spoločnom programe. Na programe, kde cieľom je Slovensko ako suverénna krajina a na prvom mieste sú ľudia. Krajina, ktorá si aj v globalizovanom svete zachová národnú identitu, hrdosť a tradície. Krajina, ktorá svoju budúcnosť vidí v euroatlantických štruktúrach a jej zahraničná politika sa orientuje na  štyri svetové strany. Je to politika mieru, preto odmieta posielať zbrane na Ukrajinu. Politika vlády sa zameria na bezpečnosť ľudí, boj proti chudobe, ochranu hraníc a ekonomický rast.

Hlas ľudu: Keď sa prezidentka tvári ako kyslé mlieko
Mohla by som to povedať aj rečou ľudu, no radšej si zahryznem do jazyka. Jednak by to nebolo pekné prirovnanie a po druhé, mohla by ma zažalovať za urážku na cti. Pri nej človek nevie. Všetci sme si všimli povolebné fotografie pani prezidentky s... Čítať ďalej
05 | 10 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robili tak ešte agresívnejšie pred voľbami a je malá nádej, že sa ich prístup k informovaniu v krátkom čase zmení. Preto sa domnievame, že naša úloha pri informovaní verejnosti je stále nezastupiteľná a chceme v nej pokračovať.

Ďakujeme Vám za doterajšiu podporu, morálnu, aj finančnú. Budeme radi, keď nám budete pomáhať aj naďalej. Podporiť nás môžete svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne budeme naďalej silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik