ČESKÝ HUMOR: České historické osobnosti idú voliť Progresívne Slovensko!
27 | 09 | 2023 I Diana Zaťková
České historické osobnosti sa chystajú zapojiť do slovenských volieb! Progresívne Slovensko bude voliť kráľ Karol IV, majster Ján Hus aj Ján Žižka, informuje český portál Česká vec. Prezidenta Zuzana Čaputová pre nich po voľbách plánuje usporiadať povolebnú hostinu na skládke v Pezinku.
Karol IV. pôjde príkladom pre všetkých poddaných

V snahe spoločne ubrániť slovenskú liberálnu demokraciu sa do slovenských parlamentných volieb plánuje zapojiť aj rad známych českých historických osobností. Medzi inými český kráľ Karol IV., majster Ján Hus, učiteľ národov Jan Amos Komenský, alebo vojvodca Ján Žižka z Trocnova.

„Všetci moji poddaní by mali využiť svoje korešpondenčné volebné právo a voliť Progresívne Slovensko,“ povedal Slovenskej televízii Karol IV. „Ja sám pôjdem príkladom“, dodal panovník. 

„Vyrazím na čele svojich oddielov k voľbám na pomoc našim slovenským liberálne demokratickým bratom“, vyhlásil pre denník N husitský hajtman Ján Žižka. Pre televíziu Joj Žižka pre zmenu uviedol, že už v čase vojen s križiakmi on a jeho bojovníci vyznávali liberálne demokratické hodnoty.

Čaputová usporiada povolebnú hostinu na skládke v Pezinku

Zapojenie českých osobností do slovenských volieb ocenila prezidentka Zuzana Čaputová. Po voľbách pre nich plánuje usporiadať povolebnú hostinu na skládke v Pezinku. Podávať sa bude martinská hus, halušky a borovička. Radosť má aj Miško Šimečka líder Progresívneho Slovenska. Toho potešila hlavne účasť Žižky a jeho Husitov. S tými by si vraj s Ficom a jeho bandou hravo poradil už pred voľbami a tie voľby by potom neboli vôbec potrebné.

Na významných českých historických voličov je pripravená hlavná slovenská volebná komisia, ktorá všetkých zapísala do slovenských volebných zoznamov, podľa novej metodiky ministerstva vnútra majú všetky osobnosti staršie ako 500 rokov nárok na najmenej 500 volebných hlasov. 

Komenský sa podľa svojich slov zúčastňuje slovenských volieb už od roku 1656 a príde voliť aj tento rok. „Ako učiteľ národov viem, že Slováci volili liberálnu demokraciu už v 16. storočí. Len Putin a ruskí hackeri im vtedy bránili v ich plánoch," dodal Komenský v rozhovore pre Nový čas.

Aj keby ma mali za rebro zavesiť, budem voliť Progresívne Slovensko!

Pozadu nezostanú ani významné postavy slovenských dejín. Progresívne Slovensko sa chystá voliť Juraj Jánošík, Nikola Šuhaj Lúpežník (tu naši bratia Česi poslovenčili ukrajinského hrdinu, pozn. red.), Anton Bernolák a Milan Rastislav Štefánik.

„ Aj keby ma mali za rebro zavesiť, budem voliť Progresívne Slovensko“, zvolal mocným hlasom Jánošík v prítomnosti novinárov Slovenského rozhlasu. 

Pozadu nezostal ani rabín Noach Baruch Fischer (narodil sa v roku 1861 v Piešťanoch), ktorý vyzval všetkých židov, ktorí kedy žili na území dnešného Slovenska, aby volili liberálne demokratické strany! Podľa rabína Fishera sa o vťazstve Progresívneho Slovenska píše už v babylonskom talmude. 

Vysoká volebná účasť sa očakáva aj na židovských cintorínoch. Podľa rabína Fishera majú tam pochovaní židia každý 4 hlasy a dajú všetky kandidátom pokroku zo strany Progresívne Slovensko.

Pozitívne na výzvu doby reaguje aj maďarská menšina aj oni budú voliť hlas pokroku! Organizácie sa ujala sama čachtická pani Erzsébet Báthory a voliť pôjdu aj jej obete a upálení pomocníci. Ani ich nenecháva osud liberálnej demokracie na Slovensku chladnými.

České vládne strany dúfajú, že im to za 2 roky oplatia slovenské historické osobnosti. Premiér Fiala by rád pri slovenských voľbách dostal hlas od Andeja Hlinku, Markéta Pekarová sa zase teší na hlas prezidenta Tisa. Pozadu nezostal predseda hnutia Stan Vít Rakušan, ktorému sľúbil volebný hlas sám Stepan Bandera a rabín Meier! Aj ich korešpondenčné hlasy pomôžu ubrániť liberálnu demokraciu v českej kotline.

Naša redakcia sa pripája k výzve všetkým českým a slovenským zosnulým, aby využili svoje korešpondenčné volebné právo a volili Progresívne Slovensko. Len tak je možné ubrániť vyspelú slovenskú liberálnu demokraciu. Hodláme vo voľnom čase začať agitáciu na amerických cintorínoch českej a slovenskej menšiny. Aj tu je mnoho tradičných kandidátov liberálnodemokratických strán!

Redakcia HD upozorňuje čitateľov, že článok je satirická fikcia.

Rytmus ŠOKUJE: Nebudem držať hubu a krok - VOLÍM KSS! LIBERÁLNI NOVINÁRI NÁM VYMÝVAJÚ MOZGY (VIDEO)
Najvačší problém Slovenska je že liberálni novinári vymývajú mozgy! Nekompromisne to skonštatoval známy raper a influencer Patrik Rytmus Vrbovský. A rozhodol sa voliť komunistov... Rytmus považuje za najväčší problém Slovenska to, že nevieme... Čítať ďalej
26 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik