Bývalý minister obrany Galko, člen OĽaNO vyzýva  k násiliu
17 | 09 | 2023 I Mária Sliacka

Predvolebné vášne sa s blížiacim sa dátumom volieb čoraz častejšie vyplavujú na povrch, v mnohých ľuďoch to vrie. Nielen v obyčajných, ale aj alebo predovšetkým v tých OBYČAJNÝCH. Aj v tých, ktorí si hovoria demokrati a navonok  sa hlásia k slovu tolerancia.

Iste, nezačalo to len Matovičom, tie vášne tu boli aj predtým, no Igor Matovič ich svojou politikou ešte viac vyhrotil  a doviedol pomaly až ku dokonalosti.

A pokračuje aj ďalej, pretože tuší, že ak sa nedostane do parlamentu, nemusí už v budúcnosti obývať svoj trnavský príbytok, ale možno chladnú celu vo väzení.

S kým sa o ňu bude deliť?

Možno aj s bývalým ministrom obrany Ľubomírom Galkom. Že zveličujem? A čo keď ani nie? Vovaliť sa s megafónom na snemy už dvoch politických  strán, provokovať a potom  z bezpečia auta kopať teniskami do hlavy, to ešte na väzenie nie je.  

Matovič sa, napokon, snaží na seba  len strhnúť pozornosť  a získavať politické body.

Ľubomír Galko však ide ďalej. Jemu nestačia len tenisky, na svojom facebookovom  profile píše: "Netreba pokrytecky riešiť, ako násilie všetci odsudzujeme. Treba zaviesť, že ak sa mi niekto násilím tlačí do auta (do záhrady, do domu..) a ani na opakované výzvy neodíde a napadne ma, mám právo ho zastreliť."

Iste, je v poriadku brániť si život alebo život svojej rodiny, ak sme v priamom ohrození. Je však to, o čom píše Galko, už  také priame ohrozenie, že by bolo potrebné až takto extrémne konať? A potom sa čudujeme, kde sa v mladých ľuďoch berie toľko agresivity (viď prípad Tepláreň). Veď  ich v priamom prenose vyzývajú k násiliu naši politici.

Jeden bitkár z OĽaNO už odchádza!

Viac v článku:

Bitkár z OĽaNO odchádza! Emócie Igora Matoviča, ktoré používa v predvolebnej kampani
Tomáš Holkovič, ktorý sa o hlasy voličov v parlamentných voľbách uchádzal z čísla 44 na kandidátke OĽANO, odstúpil z boja. Urobil tak po medializovaní videa, na ktorom udrel iného muža. Na sociálnej sieti priblížil, že šlo o reakciu na provokáciu a... Čítať ďalej
17 | 09 | 2023 | Gabriela Fedičová

Vážení naši čitatelia!

Dovoľujeme si osloviť vás s prosbou o pomoc. Už niekoľko rokov prinášame informácie, ktoré "médiá hlavného" prúdu odmietajú zverejňovať. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami. Priviedli nás, ako spoločnosť,  do ekonomického, aj morálneho úpadku. Naša budúcnosť a budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte je ohrozená. Teraz stojíme pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich zastavíme.

V Hlavnom denníku  budeme naďalej prinášať informácie, ktoré vám úmyselne zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.
Môžete nám pomôcť. Podporiť nás svojim darom, ľubovoľným finančným príspevkom. Pre naše fungovanie má aj tá najmenšia podpora veľký význam.

Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".

Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik