Ak máte problém so slintajúcimi alfa samcami, obráťte sa na Nicholsonovú
17 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

V najnovšom statuse Nicholsonová reaguje na nedávnu tlačovku Róberta Kaliňáka. Okrem iného na nej obhajuje  vyšetrovateľku Santusovú. „Namiesto s Matovičom sa bije za práva Santusovej,“ hovorí Lucia.

Europoslankyňa pani Santusovú nepozná, nikdy sa na ňu neobrátila, aby ju ochránila pred politickým a sexuálnym prenasledovaním.

Hlavne ochrana pred sexuálnym obťažovaním na pracovisku i mimo neho je zlo, proti ktorému Lucia dlhodobo bojuje. Ochraňuje ženy pred sexuálnymi chúťkami slintajúcich alfa samcov, lebo v tomto sme na Slovensku zaspali dobu. Keby sa pani Santusová obrátila na ňu, poskytla by jej aj právnika. Zrejme zadarmo, keďže Kaliňákovi vyčíta, že on zadarmo asi neurobí nič.

V závere vyzýva Kaliňáka na nejaký prípadný politický duel, napríklad na tému obťažovania žien rôznymi alfa samcami vo verejných, dokonca ústavných funkciách.  Je mu plne k dispozícii.

PS: Len dúfam, že Lucia v takomto vyzývavom oblečení nechodí do práce. Lebo alfa samci sa určite nájdu aj v európskom parlamente.  A zrejme aj v bruselských uliciach ich je plno. Potom by sa musela zastupovať sama. Alebo by sa obrátila na Kaliňáka?

Šokujúce odhalenie Markízy: Fico nevie plávať
Konajú sa preteky politikov, kto prepláva Dunaj. Postavme sa na breh a sledujme, kto vyhrá. Bude to Šimečka s mliekom na brade? Či neduživý Heger? Alebo to vyhrá športovec Fico? Prvý nastupuje Šimečka Hodí sa do vody, pláva, ale v polovici ho... Čítať ďalej
16 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik