Šokujúce odhalenie Markízy: Fico nevie plávať
16 | 09 | 2023 I Mária Škultétyová

Konajú sa preteky politikov, kto prepláva Dunaj. Postavme sa na breh a sledujme, kto vyhrá. Bude to Šimečka s mliekom na brade? Či neduživý Heger? Alebo to vyhrá športovec Fico?

Prvý nastupuje Šimečka

Hodí sa do vody, pláva, ale v polovici ho strhne  prúd a chytajú ho niekde dolu, na juhu.

Po ňom ide Heger

Áno,  Heger v nafukovacej vestičke, ako ho z fotiek poznáte. Je to preňho náročné, ale nakoniec sa mu predsa len  podarí preplávať . Ľudia tomu nechcú veriť. Ale toto? A dajú mu fúkať. Áno, vodka, je to vodka.

No a potom príde na rad Róbert Fico

Ladným, ľahkým krokom prejde na druhý breh. Ľudia tomu nerozumejú, ale tlieskajú. Pochopia, až keď prídu domov a zapnú si Markízu. V správach počujú šokujúce odhalenie: Róbert Fico nevie plávať.

Tento vtip rozprával na výjazde Smeru do Bánoviec mladý Erik Kaliňák. Uviedol ho ako príklad, ktorý dosť exaktne vystihuje dobu, v ktorej žijeme.

Pozn. redakcie HD: Tento článok  je výlučne názorom jeho autora. Obsah sa nemusí zhodovať s názormi redakcie.

Hlas ľudu: Tajný rozhovor Čaputovej s Tódovou  prenikol na verejnosť!
Zuzku z paláca a novinárku Monču netreba zvlášť predstavovať. Ale to, o čom sa tieto dve kamošky zhovárali, to vám predstavíme. Nezdržujme už, poďme na to, hovorí Hlas ľudu Hlavného denníka - Mária Škultétyová. Zuzka Tak čo, Monča, už si sa... Čítať ďalej
15 | 09 | 2023 | Mária Škultétyová

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik