Experti z Vallo TEAMu merali, merali, až namerali. Ale BLBO!
09 | 09 | 2023 I Diana Zaťková

A vraj odborníci! Prvá kolízia na Vajanského nábreží je tu. Autobus sa s električkou vedľa seba jednoducho nezmestili, píše portál zoznam.sk.

Už pár týždňov ľudia kritizujú bratislavského primátora Matúša Valla za novinky v dopravnom značení na Vajanského nábreží, najmä na cyklopruhy, ktoré komplikujú dopravu. Obavy boli najmä o situácie na mieste, kde sa zužuje pruh pre autá a autobusy. A prvá nehoda už je tu. 

Upozornila na ňu zoznamu.sk čitateľka Lucia Veselská. “Dnes popoludní zhruba o tretej sa tu stala kolízia autobusu s električkou.” Čo sa vlastne konkrétne stalo? Práve na tom zúženom mieste stáli vedľa seba dva autobusy. Jeden mierne zasahoval do električkovej trate a druhý do cyklopruhu. “Prichádzajúca električka preto ´štrajchla´ autobus, ktorému odletelo spätné zrkadlo,” opisuje situáciu naša čitateľka.

A ako na záver pripomína, že oveľa horšie to určite bude v zime, keď bude námraza a sneh.

Zdá sa teda, že takéto riešenie dopravy na Vajanského nábreží predsa len nebolo najšťastnejšie.

Na Vajanského nábreží sa stala kolézia medzi autobusom a električkou. ZDROJ: FB/Lucia Veselská

Progresívnu novinárku Kovačič Hanzelovú zmietol Richard Sulík: TOTO SI CHCE DOVOLIŤ PS! (VIDEO)
Kto si váži svoj majetok a z nejakého dôvodu zvažoval voliť Progresívne Slovensko, mal by vedieť, čo majú pripravené na Slovákov!!! Vážení naši čitatelia! Už niekoľko rokov Vám prinášame... Čítať ďalej
09 | 09 | 2023 | Diana Zaťková

Vážení naši čitatelia!

Už niekoľko rokov Vám prinášame informácie, ktoré nechcú zverejňovať takzvané médiá "hlavného prúdu". Zatajujú Vám informácie a pokúšajú sa ovplyvniť Vašu mienku v ich prospech. Robia tak ešte agresívnejšie aj teraz pred voľbami, ktoré budú mať mimoriadny význam a rozhodnú o našom ďalšom osude. Naša spoločnosť prežíva zložité chvíle, priviedli ná do ekonomického, aj morálneho úpadku. Ohrozená je naša budúcnosť, budúcnosť tých, čo pracujú a nepriživujú sa na štáte a nerozkrádajú ho, dôchodcov, detí, aj vnukov. Teraz stojíme  pred voľbou, či dostanú možnosť pokračovať v tomto rozklade, alebo ich spoločne zastavíme.

V Hlavnom denníku Vám budeme naďalej prinášať informácie, ktoré Vám zatajujú. Budeme zverejňovať iné názory slobodných ľudí.

Budeme radi, keď nám v tom pomôžete svojim darom. Môžete tak urobiť finančným príspevkom v akejkoľvek sume. Aj tá najmenšia, má pre nás veľký význam.
Číslo účtu pre finančné dary je: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457
Do poznámky prosíme uviesť "dar".
Spoločne dokážeme byť silní!
Ďakujeme Vám!

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik