Migranti sa valia na Slovensko: „Toto šialenstvo musíme zastaviť, kým nebude neskoro,“ vyzýva Blaha
04 | 09 | 2023 I Ivan Mihale

Prílev migrantov a pravdepodobne nezvládnutie situácie zo strany vlády, prezidentky a polície, opätovne stavia Slovenko do pozície "banánovej" republiky.  Slovensko čelí migračnému infernu a pani Zuzana zbiera ocenenia od Nemcov. Preto strana Smer zvoláva mimoriadnu schôdzu o migrácii. A strach obyvateľstva rastie

"Slovensko je doslova zaplavené migrantmi. Všade, kde prídeme, sa ľudia sťažujú - situácia sa vymkla spod kontroly. Robert Fico dnes ukázal, ako sa veľká progresivistická vláda Zuzany Čaputovej k týmto migrantom správa - zavrú ich do koncentráku ako posledných psov." Píše Ľuboš Blaha (Smer-SSD) na sociálnej sieti a poukazuje, ako sa teraz budú hádzať o zem bratislavské slniečka , že je možné, že sa ich dúhová princezná takto správa k ľuďom, Vraj ani Himmler to nerobil inak.

V obci Lesenice v okrese Veľký Krtíš už asi tri týždne evidujú veľké množstvo nelegálnych migrantov, foto: TASR
Migranti, Veľký Krtíš, foto: TASR
Facebook / Matúš Šutaj Eštok
Migranti v Nových Zámkoch
Migranti v Nových Zámkoch
Facebook
Facebook / Timea Ethey Katz
Migranti, foto: Getty Images
Primátor Komárna na nedávnej tlačovej besede vyhlásil, že živého migranta v Komárne nenájdete
Primátor Komárna na nedávnej tlačovej besede vyhlásil, že živého migranta v Komárne nenájdete
Facebook / obyvateľ Ďulovho dvora (časť Komárna)
Migranti v Nových Zámkoch
Primátor Komárna na nedávnej tlačovej besede vyhlásil, že živého migranta v Komárne nenájdete
Soros bude na Slovensku zjavne zrážať odmeny

"Čaputová so Spišiakom, Hamranom, Orlovským aj s tým uchom Šimečkom dostanú vážne pokarhanie - sú na nerozoznanie od nacistov, gratulujem." Píše Blaha a varuje pred väčším problémom, ktorý sa týka národnej bezpečnosti. "Čaputovej vláda týmto migrantov vydáva lajstro, ktoré im umožňuje voľný pohyb. Môžu to byť teroristi, môžu to byť kriminálnici, môžu prenášať choroby, môžu ohrozovať Slovákov - a Hamran s tým nič nerobí! Keď mohol vrieskať na Smer a šikanovať Tibora Gašpara, tak ho bol plný televízor. Ale keď má chrániť slovenských občanov, tak trčí dakde v solárku a obzerá sa v zrkadle."

"Slovensko čelí migračnej apokalypse, z Bruselu chrlia šialené nápady a sorosovskí fanatici vo vláde ako vždy kašľú na Slovákov. To vážne čakáme na to, kým chlapci z Aleppa znásilnia prvú slovenskú ženu? Pretože oni sú, chlapci, všetci akože z Aleppa. Pamätám si, keď som bol pred rokmi v migračnom tábore na Sicílii - bolo tam všetko od Bangladéšu až po Pobrežie Slonoviny. Samý ekonomický migrant. Ale všetci sa tvárili ako Sýrčania z Aleppa." Tvrdí podpredseda strany Smer.

Tak je to aj dnes

Vtedy Robert Fico zarezal kvóty v Európe, teraz je pri moci sorosovská bagáž, ktorá odsúhlasí všetko, čo z Bruselu príde. Ako opozícia môžeme akurát tak vyvíjať politický tlak. Toto musíme riešiť - okamžite. Po tomto škandále by mal Ódor aj Hamran okamžite odstúpiť - čo to preboha dopustili?!

Za cukríčky z Nemecka?

"A už by sa mohla prebudiť aj Čaputová. Toto je jej priama zodpovednosť. Legalizuje nelegálnu migráciu a ohrozuje Slovensko.  A ešte sa aj správa ako nejaký nácek - podmienky vo Veľkom Krtíši sú príšerné, Hamran to dáva na nejakého obchodníka s bielym mäsom, to aj albánska mafia vytvára pre svoje obete lepšie podmienky. Zlyhali. Strašne zlyhali. Za toto musia padať hlavy. Slovensko je v ohrození! Mimoriadna schôdza. Okamžite. Toto šialenstvo musíme zastaviť, kým nebude neskoro - musíme Slovákov ochrániť pred migráciou!" Zakončil svoj status Blaha.

Epidémia kosí Ukrajincov, aj Poliakov
V Charkove hospitalizovali dva prápory 14. brigády Ozbrojených síl Ukrajiny s legionelózou. Epidémia legionelózy sa rozšírila do Charkova. Dva prápory 14. brigády urgentne evakuovali do infekčných nemocníc. Explózia Uplynulý týždeň sa niesol v... Čítať ďalej
03 | 09 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik