Kyjev hrozí Moskve novými zbraňami. Dostrel 700 km
01 | 09 | 2023 I Milan Laca

Ukrajinským ďalekonosným zbraniam sa podarilo zasiahnuť cieľ vzdialený 700 km – Zelenskyj.

Ministerstvo strategického priemyslu oznámilo úspešné použitie zbraní dlhého doletu ukrajinskej výroby: podarilo sa zasiahnuť cieľ vzdialený 700 kilometrov.

Zelenskyj sa pochválil

Prezident  Zelenskyj povedal, že bol informovaný o úspešnom použití ukrajinských zbraní na konferenčnom hovore. O akú zbraň ide, nespresnil. "Vypočul som si hlásenie o situácii na bojisku.Obranné a útočné akcie. Náš pohyb dopredu sa nezastavuje. Ministerstvo stratégie a priemyslu oznámilo: "úspešné použitie našich zbraní na veľké vzdialenosti: cieľ bol zasiahnutý vo vzdialenosti 700 kilometrov!".

Bieloruská jadrová päsť je silnejšia! (VIDEO)
Ďalší komplex "Iskander-M" vstúpil do služby v Bielorusku Bieloruská armáda dostala novú súpravu raketového systému Iskander-M, informovala tlačová služba bieloruského ministerstva obrany. Majú svoje rakety Ministerstvo pripomenulo, že... Čítať ďalej
31 | 08 | 2023 | Milan Laca

"Sevastopoľ čaká, Kamčatka čaká“

Tajomník Rady národnej bezpečnosti a obrany Oleksiy Danilov ukázal úspešné testy raketových zbraní ukrajinskej výroby  na svojom  Facebooku. "Raketový program prezidenta Ukrajiny je v akcii. Testy sú úspešné, aplikácia účinná", vyhlásil Danilov.

Odkaz

"Sevastopoľ čaká, Kamčatka čaká, Kronštadt čaká..."Tichá a spievajúca ukrajinská noc...“, odkázal Danilov.  Neposkytol však žiadne podrobnosti. Video, podľa Ukrajinskej pravdy,  súvisí s vyhlásením prezidenta Zelenského, že ukrajinským diaľkovým zbraniam sa podarilo zasiahnuť cieľ vzdialený 700 kilometrov.

USA dodali milióny kusov munície na Ukrajinu
Pentagon: USA previezli za rok a pol na Ukrajinu 3 milióny rakiet a granátov. Spojené štáty poslali na Ukrajinu viac ako tri milióny reaktívnych striel, rakiet, mínometných a delostreleckých granátov za rok a pol od začiatku konfliktu. Vyhlásila... Čítať ďalej
30 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme