Jaroslavovi Naďovi nastavili zrkadlo! Neuveriteľné, čo vytiahli z jeho minulosti
29 | 08 | 2023 I Gabriela Fedičová

Zvláštna doba, píše na sociálnej sieti Tomáš Taraba, kandidát z kandidátnej listiny SNS. Jaroslavovi Naďovi ale nastavil zrkadlo aj  niekto iný. Kto sa skrýva za pisateľom pod profilom Aukupro Sro nie je známe, ale Naďovu minulosť zrejme pozná veľmi dobre.

"Naď, ktorý preskočil zo Smeru do OĽaNO, teda od Fica k Matovičovi, sa smeje Uhríkovi, že odskočil od Dzurindu ku Kotlebovi. Ondrej Dostál, ktorý písal do komunistických časopisov, že socialistická mládež je základ spoločnosti a je poslancom strany, ktorá z plagiátora, tvorcu jednej brožúrky o farbení vlasov a vyučeného obuvníka spravila ministra školstva len preto, že bol nádejný Riškov zať, rieši Dankovu rigorózku," píše Tomáš Taraba na sociálnej sieti.

Naď, Stančík a ďalší "búšili" do Milana Uhríka! Pred voľbami vytiahli starý Uhríkov email

"Tak toto je konečná," napísal na sociálnej sieti Jaroslav Naď, exminister obrany, odídenec z OĽaNO, ktorý aktuálne kandiduje už za stranu Demokrati. Pár týždňov pred voľbami vytiahol starý email Milana Uhríka a vyzýval k zdieľaniu.

Milan Uhrík, mal podľa emailu, ktorý Jaroslavovi Naďovi mal podľa jeho slov zaslať Naďov podporovateľ robiť pre mládežnícku organizáciu Dzurindovej SDKÚ. 

"Najväčší slovenský “bojovník” proti USA, NATO, EÚ, bruselskému diktátu, liberalizmu, Sorosovi, mimovládkam, atď., atď bol aktívnym členom mimovládnej mládežníckej organizácie SDKÚ s názvom Nová generácia. Len pre istotu, ak to náhodou neviete, Nová generácia okrem politickej podpory SDKÚ Mikuláša Dzurindu presadzovala tiež s podporou Sorosa vojenskú a ekonomickú spoluprácu s USA, členstvo v NATO. členstvo EÚ, liberalizmus, aktivity mimovládok, atď., atď.," napísal Naď na sociálnej sieti.

"Ako dôkaz predkladám jeden z e-mailov, ktorý hrdý vodca z Nitry poslal do centrály Novej generácie. Tipujme, čo na to asi povie Uhrík. Len ho upozorňujem, že tých dôkazov bude asi trošku viac, preto klamať do telky sa neoplatí," dodal Naď.

Minulosť Jaroslava Naďa

„Otec Jaroslava Naďa, Jaroslav Naď starší, bol zakladajúcim členom SMERU, v roku 2000 do strany Smer vstúpil aj Jaro mladší, ako 20 ročný…“ prezradil na sociálnej sieti pisateľ s profilom  Aukupro Sro.

„Koncom roku 2009, pri moci bol Smer (minister obrany bol Jaroslav Baška-SMER) sa rozhodlo o vyslaní zamestnanca ministerstva RENÉHO NAĎA (brat J. Naďa) na pôsobisko do Bruselu,“ píše sa v statuse. „Nevedno, čo presne bolo náplňou jeho práce, avšak podľa info si René Naď mesačne prišiel takmer na 6 000eur (v roku 2009!!). V čase, keď ho ministerstvo vyslalo na teplý bruselský flek, bol zamestnancom ministerstva aj jeho brat Jaroslav.

"Jaroslav Naď bol riaditeľom kancelárie štátneho tajomníka (neskôr poslanca SMER-u) Daniela Duchoňa. „Podľa informácií si Jarko Naď ako nominant Smeru(!!!) v Bruseli mesačne zarobil od 13 000 do 16 000 eur… V roku 2012!!“ Uviedol tiež pisateľ na profile Aukupro Sro.

"Za rok spoločného pôsobenia si bratia Naďovci spolu so švagrom Tretinárom zarobili z rozpočtu viac ako 250 000 eur, teda štvrť milióna! Podrhnuto, sečteno II: Vtedy Smer nebol mafiánskou stranou? Kedy sa ňou stal? Keď odišiel Naď slúžiť do Globsecu? Podrhnuto, sečteno III: Kým idú eurá zo SMER-u, som Smerák, potom sa zasuniem do zadku Matovičovi a potom Hegerovi. Takže takýto charakter je bojovník proti Smer-u gróf Jaro Naď z Vaďoviec…“ ukončil svoj status pisateľ na profile Aukupro Sro.

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik