Vyvíjajú biologické zbrane! Rusko obviňuje USA
29 | 08 | 2023 I Milan Laca

Bezpečnostná rada Ruskej federácie: Po Ukrajine sa zvýšila aktivita vojenských biologických projektov USA v krajinách SNŠ.

Aktivity západných biolaboratórií na Ukrajine, v Gruzínsku a mnohých ďalších postsovietskych krajinách, predstavujú hrozbu pre bezpečnosť nielen v regióne, ale na celom svete.

Riziko

Nejde len o riziká úniku patogénov, ktoré by mohli spôsobiť epidémie. V rozhovore pre RG to vyhlásil  námestník tajomníka ruskej bezpečnostnej rady Alexej Ševcov.

Jedna vojna nestačí?
EÚ plánuje nasadiť novú vojenskú misiu v Afrike. Welt am Sonntag: EÚ rozmiestni novú vojenskú misiu v západnej Afrike. Na vojnu sa nájde vždy! Európska únia má v úmysle rozmiestniť v západnej Afrike novú vojensko-civilnú misiu, píše Welt am... Čítať ďalej
27 | 08 | 2023 | Milan Laca

Majú dôkazy

Podľa Ševcova "je potvrdené, že Spojené štáty americké vyvíjajú biologické zbrane, vrátane tých, ktoré sú namierené proti určitým etnickým skupinám". Na tento účel zhromažďujú zbierky DNA. Prebieha výskum zameraný na izoláciu kmeňov mikroorganizmov, ktoré sú odolné voči antibiotikám, vrátane rezervných kmeňov  a aktívne sa skúma možnosť prenosu nebezpečných chorôb, ako je brucelóza a zoonotická chrípka, zo zvierat na ľudí.

Presťahovali to...

"Po tom, čo Američania museli obmedziť množstvo projektov na Ukrajine, ich aktivita v priestore SNŠ vzrástla," zdôraznil námestník tajomníka Bezpečnostnej rady. Poznamenal tiež, že Spojené štáty „sa pokúšajú preniesť bioprogramy do iných štátov, zaviesť kontrolu nad biologickým výskumom, získať prístup k ich výsledkom, zbierať zbierky biomateriálov a patogénov, vrátane obzvlášť nebezpečných“.

...a utajujú to

Ako povedal Ševcov, pravidelná ruská vysvetľovacia práca o nebezpečenstvách amerických vojenských biologických programoch už prinútila Washington, aby svoje skutočné ciele opatrnejšie skrýval. "Pentagon teraz musí maskovať zameranie svojich projektov, skrývať sa za "civilné" výskumné ústavy," vyhlásil námestník tajomníka Bezpečnostnej rady Alexej Ševcov.

Americký novinár chce rozhovor s Putinom
Tucker Carlson požiadal Putina o rozhovor. Bývalý moderátor Fox News Tucker Carlson požiadal o rozhovor s Vladimirom Putinom. Oznámila Margarita Simoňanová, šéfredaktorka mediálnej skupiny Rossija Segodnja a televízneho kanála RT.... Čítať ďalej
28 | 08 | 2023 | Milan Laca

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik