Andrej Danko ostro Kollárovi: Boris si normálny? (VIDEO)
24 | 08 | 2023 I Eka Balaskova

Predvolebné súboje sú v plnom prúde! Dokazuje to najnovší odkaz z SNS. „Boris Kollár, ty naozaj fetuješ?“ kladie Andrej Danko (SNS) šokujúcu otázku predsedovi parlamentu (Sme rodina). Ten totiž v ostatných dňoch podľa Danka púšťa jednu perlu za druhou. Pritom si ale neuvedomuje, že ľudia si pamätajú viac, ako od nich zrejme očakáva.

Danko svojho nástupcu vo funkcii predsedu NR SR upozornil na niekoľko klamstiev a „prichytil ho“ pri rozpornom konaní. Pripomína mu zonáciu národných parkov, zrušené obedy zadarmo, už legendárne byty a tiež exekúcie. Danko si preto myslí, že Kollár sa bojí ísť s ním do diskusií – všetko toto by bol nútený vypočuť si priamo.

Prvé klamstvo - zonácia

„Tri roky dozadu si so stranou Sme rodina hlasoval za zonáciu národných parkov (NP). Dnes vidíš, že to je šialenstvo a urobíš si tlačovku, že ty to zastavíš, že si proti,“ pripomína Danko a nezabúda ani na Kollárove klamstvá v Revúcej, na Muráni, v Tisovci, že zonáciu NP. Pritom SNS ju zastavila v roku 2019.

„Zabránili sme rušeniu odštepných lesných závodov,“ upozorňuje Danko a vysvetľuje, že tým chceli zabrániť rozhodovaniu slniečkárov o tom, kto, kde môže ťažiť drevo, či stavať.

Druhé klamstvo – obedy zadarmo

Danko upozorňuje, že ďalším klamstvom Borisa Kollára sú obedy zadarmo, ktoré práve oni pred troma rokmi zrušil.

Niektoré zákony z dielne parlamentných poslancov u prezidentky nepochodili. Postavila sa najmä proti odoberaniu titulov a nepáčilo sa jej ani zrušenie obedov zadarmo. Koaliční poslanci jej veto ale prelomili. 

Poslanci "prelomili" prezidentku a deťom zrušili obedy zadarmo
Niektoré zákony z dielne parlamentných poslancov u prezidentky opäť nepochodili. Postavila sa najmä proti odoberaniu titulov a nepáčilo sa jej ani zrušenie obedov zadarmo. Poslanci jej veto ale prelomili. Naopak, zelenú u nej dostala reforma... Čítať ďalej
18 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.

Treie klamstv - Kollárove byty

„Jediný byt, čo si postavil, je tvoj kaštieľ v Hubiciach. Tam by mali ľudia cestovať a pozerať sa, ako to urobil Matovič pri Počiatkovej vile,“ nekončí Danko s oživovaním pamäti a pokračuje odpustením bankám 400-miliónov ročne a dnes Kollár hovorí o zlých bankách, ktoré treba zdaniť.  Danko by pritom mohol pokračovať so zrušením exekúcií a ktovie čím ešte.

Facebook | Na margo Kollárovýc sľubov o bytoch vzniklo pár meme obrázkov.

Bojí sa diskusii

Danko chápe, že Kollár sa s ním bojí chodiť do diskusií, no dáva mu jednu radu.

„Na tie bilbordy, ktoré máš, si doplň otáznik. Píšeš tam, sme normálni. Skôr by som tam ten otáznik dal a opýtal by som sa, či si naozaj normálny," uzatvára Andrej Danko. 

Pomôžu Kollárovi jeho bilbordy? 

Hoci sa hnutie Borisa Kollára tvári ako „normálna“, v antikampani nás o opaku presviedča aj jedna z jeho ex, ktorá na neho v snahe zdiskreditovať ho v očiach voličov vytiahne skutočne takmer všetko. Rozhodne nie neprávom, aj keď násilie, či údajné nestaranie sa o svoje deti Kollára rozhodne nectia. 

Kollár v začiatkoch kampane reagoval na konkurentov s tým, že „Nemeníme hru, stále pomáhame“. Marketéri hovoria o sebestrednosti.

Odborníci o kampani: SMERU ROBIA KAMPAŇ OČTK, DEMOKRATI KOPÍRUJÚ MATOVIČA A PS? HM... Kto je teraz vlastne predseda?
Slovensko ešte takmer šesť týždňov budú zaplavovať „nažehlené“ tváre lídrov politických strán, ktoré nám budú z bilbordov tvrdiť, ako chcú zachrániť Slovensko, že im ide o budúcnosť našich detí, pokojný seniorský vek, či krajinu bez korupcie. Čo... Čítať ďalej
14 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme