Tri JASNÉ odkazy na Západ od Ľuboša Blahu. Ľudia JASALI!
23 | 08 | 2023 I Ivan Mihale

Predstavitelia strany Smer-SSD v utorok zavítali do Vrbovéhoa podpredseda strany Ľ. Blaha vo svojom prejave poslal poslal tri jasné odkazy na Západ. Ľudia v sále jasali.

Slovensko chce mier

Blaha pred zaplnenou sálou vo Vrbovom vyhlásil: “Nesmieme sa hanbiť za to, že sme ľavičiari, že chceme pomáhať seniorom, pracujúcim ľuďom, robotníkom. O tom je ľavica, my nie sme ružová ľavica, nie sme dúhová ľavica, my sme červená ľavica. A na to musíme byť hrdí.”

“Tri roky nás tu ničili Matovič a Sulík a my nechceme zabudnúť čo napáchali na Milanovi Lučanskom. Nechceme zabudnúť ako Čaputová podpísala údajnú obrannú dohodu s USA. Nikdy nesmieme zabudnúť ako nás vťahovali do vojny proti Rusku, ako posielali zbrane na Ukrajinu. Tomuto musíme povedať nie,” pokračoval.

A prosím odkážme na Západ tri veci. Po prvé, Slovensko je mierumilovný národ a nikdy viac nebude posielať zbrane na Ukrajinu. Slovensko chce mier. Po druhé, nechceme z Bruselu tie ich homosexuálne experimenty. U nás na Slovensku tvorí rodinu otecko, mamička a detičky. A po tretie, na Slovensku musia byť na prvom mieste Slováci, nie Ukrajinci. ale Slováci. Pretože naša zástava nie je modro – žltá, ale biela, modrá a červená!” povedal na záver.

Kéry - Divoký Západ na Slovensku je neakceptovateľný
Poslanec Marián Kéry (Smer-SSD) sa vracia k záverom zasadnutia Bezpečnostnej rady (BR) SR. S rozviazaním rúk polícii nemá problém, čo je však podľa neho neakceptovateľné, je to, čo nazval Divoký západ. Hamrana nazýva samozvaným pištoľníkom, ktorý... Čítať ďalej
22 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik