Rozohnený Kollár: Po každých voľbách vendetta (VIDEO)
24 | 08 | 2023 I Eka Balašková

Premiér Ódor by mal merať jedným metrom, konštatoval Boris Kollár (Sme rodina) po opakovanom neúspešnom rokovaní NR SR, pričom Sme rodina chcela o situácii v polícii diskutovať. Neznamená to však, že by schválili uznesenie v takom znení, ako ho navrhla strana Smer-SSD.

Kollár premiérovi pripomenul, že keď nastupoval do funkcie, sľuboval každému merať jedným metrom, pričom tak nerobí. Pripomenul obvinených policajtov, ktorí boli povýšení, navyše preverujú samých seba. Toto všetko podľa neho vedie k politickej pomste, kvôli ktorej nezostáva čas na riešenie reálnych problémov ľudí. Počas otázok novinárov sa Kollár rozohnil – on v takom štáte žiť nechce.

Chceli diskutovať

„Neznamená to, že by sme zahlasovali za uznesenie tohto znenia, to určite nie, ale diskutovať sme o tom chceli,“objasnil Kollár s tým, že jedna nespravodlivosť sa nemôže riešiť inou, pretože „boľačky“ sa tak neriešia, len prehlbujú. Kollár pripomenul premiérovi jeho slová, že bude merať jedným metrom, no podľa Kollára to neplatí.

„Stále tu máme vyšetrovateľov, ktorí sú obvinení, tí boli povýšení, dokonca mali dostať funkcie na inšpekcii a budú kontrolovať sami seba,“ pripomína premiérovi Kollár prípad porušenia práv Jaroslava Haščáka, o čom rozhodol súd, kde sa ešte štát musel ospravedlniť.

Vláda schválila odvolanie riaditeľa SIS Aláča(VIDEO)
Doterajší riaditeľ Slovenskej informačnej služby (SIS) Michal Aláč má skončiť vo funkcii. Návrh na jeho odvolanie schválila v stredu vláda. Odvolanie je v tejto chvíli na prezidentke SR Zuzane Čaputovej. Predloženie návrhu na Aláčovo odvolanie... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Nebudeme potrebovať trestný zákon

„A ja sa pýtam, kedy budú politici riešiť byty, kedy budú riešiť vysoké ceny potravín, kedy budú riešiť politici vysoké ceny energií, kedy budú riešiť dôchodcov,“pýta sa Kollár a hneď si odpovedá, že nikdy, lebo všetok čas po voľbách im zaberie pomsta. Opakovane preto vyzval premiéra, aby všetkým meral jedným metrom.

Majú sa vyšetrovatelia báť obviniť policajta?

Podľa Kollára, ak si Hamranova polícia trúfne aj na obvinenie prokurátorov z Generálnej prokuratúry, Slovensko smeruje k praktikám policajného štátu.

„Vyšetrovatelia sa budú báť obviniť, prokurátori dozorovať, lebo všetci skončia v base. Toto chceme? Ja v takomto štáte žiť nechcem, preto tu stojím, preto za tú spravodlivosť tuná bojujem. My tu musíme mať jeden meter, nie tri,“ udieral päsťou do rečníckeho pultu Kollár s tým, že policajné zložky musia kontrolovať politici.

Baránek: Racionálnym myslením idiota nepochopíte (VIDEO)
Politológ Ján Baránek konštatuje, že súčasné vedenie policie je dôkazom fungovania jedného z Murphyho zákonov o tom, kam to až môže dopracovať človek, ktorý na svoj post nemá schopnosti. Reaguje tým na vedenie polície, ale aj to, ako neschopne koná... Čítať ďalej
23 | 08 | 2023 | Eka Balašková

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik