ÓDOR S ČAPUTOVOU sa definitívne ZBLÁZNILI! (VIDEO)
22 | 08 | 2023 I Ladislav Kováčik

Podpredseda Smeru-SSD Erik Kaliňák odkázal poverenému premiérovi Ódorovi, že jeho útoky na Smer sú primitívnejšie ako Remišovej bludy.

Urobil tak v nadpise svojho videa zverejneného na sociálnej sieti.

Čaputová poslušne vykonáva rozkaz

Ódor s Čaputovou sa definitívne zbláznili!,“ konštatuje v úvode videa Kaliňák.

Kaliňák hovorí, že po tom, ako na Slovensku spustila NAKA policajný puč a označili bezpečnostné zložky štátu ako SIS, NBÚ alebo policajnú inšpekciu za organizovanú zločineckú skupinu, si prezidentka a premiér spravili tlačovku, na ktorej informovali Slovensko, že podávajú trestné oznámenie na Smer a že: „udalosti tohto týždňa sú ukážkou toho, ako istá skupina ľudí používa klamstvo v priamom prenose, šíri strach a nenávisť s jediným cieľom – zneistiť spoločnosť a zbierať lacné politické body“ (Ódor).

„Klamstvo je už bežnou súčasťou verejných prejavov, je vzácnosťou, ak zaznie pravda či tvrdenia opierajúce sa o fakty,“ vyjadril sa tiež Ódor.

Kaliňák následne uvedie vo videu viacero faktov:

Vyšetrovatelia NAKA čurillovci boli obvinení na základe tony dôkazov v podobe legálnych odposluchov inšpekciou, z toho najhrubšieho manipulovania trestných stíhaní.

Kajúcnik, ktorého inšpekcia stihla zadržať pred tým, ako vtedajší minister Mikulec zmaril známy zásah, sa na súde priznal, že jeho výpoveď bola čurillovcami sfalšovaná.

Priznal sa priamo jeden z obvinených čurillovcov: “Čo sa týka uznesenia o vznesení obvinenia mojej osobe, k tomuto sa plne doznávam a vykonal som to tak, ako je to uvedené v odôvodnení predmetného uznesenia.”

Každý jeden policajt, ktorý bol v priebehu histórie Slovenska obvinený, bol postavený mimo službu. Až kým neprišli čurillovci.

Kým “slušní” politici, médiá a mimovládky vždy vyzvú každého verejného činiteľa aby po obvinení opustil svoju funkciu, pri čurillovcoch mlčali a prizerali sa, ako sú funkčne aj hodnostne povyšovaní.

Ale keď ide o šéfa SIS, Čaputová poslušne vykonáva rozkaz svojich pánov z Progresívneho Slovenska a mimovládky Zastavme korupciu, a Aláča postavila mimo službu.

Kým slušnoľudia svätosväte tvrdia, že politici nesmú zasahovať do práce polície, pokrytecky mlčali, keď minister Mikulec “vyautoval” vyšetrovateľku Santusovú a rozpustil inšpekčný tím Oblúk, ktorý odhalil nezákonnosti čurillovcov.

Keď Hamran presunul obvineného Ďurku z NAKA do inšpekcie, aby mohol vyšetrovať sám seba, jeho nadriadenému, ministrovi Šimkovi sa to nepáčilo. A tak už nie je minister.

Hamran s NAKA uskutočnili policajný prevrat v čase záverečného naštudovania spisu čurillovcov, teda tesne pred ich obžalobou.

Slovensko má rekord v počte organizovaných zločineckých skupín. NAKA odhalila tento týždeň ďalšiu organizovanú zločineckú skupinu, zloženú už výhradne z im nadriadených bezpečnostných zložiek a nominantov bývalej vládnej koalície. "Toto už nemá nič so Smerom!," myslí si Kaliňák.

Marek Para podáva podnet na Generálnu prokuratúru (GALÉRIA)
Advokát Marek Para sa v pondelok zúčastnil zasadnutia na Špecializovanom trestnom súde (ŠTS) v Banskej Bystrici, na ktorom sa pojednávalo o vine a treste s jedným z multiudavačov, Bernardom Slobodníkom. Šlo o tri trestné činy. Súdu vopred poslal... Čítať ďalej
22 | 08 | 2023 | Eka Balašková

"Všetci sú zlí, len čurillovci sú lietadlo!"

Kaliňák potom ešte poznamenáva: „Kým všade na svete je mafia zodpovedná vypaľovanie, vydieranie, vraždy, tie najzávažnejšie zločiny, na Slovensku sa mafia venuje výhradne ohováraniu statočných vyšetrovateľov NAKA. Skrátka: Všetci sú zlí, len čurillovci sú lietadlo!“

Nakoniec sa Kaliňák vysporadúva s výrokmi prezidentky Čaputovej. Tá povedala, že treba počkať na rozhodnutia prokurátorov a sudcov, ale rozhodnutia Žilinku napadá na Ústavnom súde, všíma si Kaliňák a poukazuje na to, že viac ako 25 nálezov Ústavného súdu o porušovaní základných ľudských práv zo strany Záleskej či Klimenta prezidentka odignorovala. „Tvrdí, že zasiahne, až keď Hamran či NAKA začnú niekoho nedôvodne stíhať, ale to sa už stalo! Advokáta Mareka Paru stíhali čurillovci nedôvodne. To konštatoval Najvyšší súd v kauze, ktorú Ďurka – ten, čo mal v kancelárii vytlačenú nacistickú vlajku – nazval Kajfáš, lebo Marek Para si dovolil takú „drzosť“ ako mať židovský pôvod a odborne obhajovať svojich klientov,“ uviedol ďalej Kaliňák.

Kaliňák nakoniec svoj príhovor uzatvára slovami: „Pani prezidentka, Vaše argumenty skrátka nesedia a všetci to už vidia! Ale to sa stáva, keď sa snažíte obhajovať svinstvá ako zneužívanie bezpečnostných zložiek štátu na politický súboj.“

Facebook

Robert Kaliňák: UŽ TO KONEČNE CHÁPETE? (VIDEO)
Exminister vnútra a podpredseda strany Smer-SSD Robert Kaliňák na tlačovej besede upozornil, že keď opozícia hovorí o policajnom prevrate, nie je to jej výmysel, ale hrôzostrašný fakt. Aj udalostí záveru uplynulého týždňa priniesli Rozuzlenie – to... Čítať ďalej
21 | 08 | 2023 | Eka Balaskova

Potrebujeme Vašu pomoc

Stojíme na vašej strane, stojíme na strane čitateľov, ako dobrá protiváha mainstreamu. V Hlavnom denníku nájdete to, čo inde zbytočne hľadáte. Dnes potrebujeme vašu pomoc a podporu.

Číslo účtu pre finančné dary: IBAN SK91 0200 0000 0043 7373 6457

Podporiť nás môžete finančným darom v ľubovoľnej výške, do poznámky prosíme uviesť "dar". Spoločne dokážeme byť silní!

Ďakujeme

Ďakujeme, že nás čítate, že nás sledujete a ZDIEĽANÍM pomáhate alternatíve. Vážime si vašu podporu. Nájdete nás aj na sociálnej sieti Facebook a aj na Telegrame tu: https://t.me/hlavnydennik